D day voor Belgen op het EK

Topsport

D day voor Belgen op het EK

Yuhan Tan - Freek Golinski en Matijs Dierickx staan op scherp voor cruciale fase op het EK

Yuhan Tan kan doorstoten naar ‘last 8’ op voorwaarde dat hij het zwarte beest Petr Koukla overwint. Zowel in de Finnish Open als in Maleisië masters in 2016 kwam Yuhan niet verder dan twee sets. Zijn tegenstander heeft een voor hem erg lastige spelstijl en het vraagt een voortdurend gevecht out of the comfort zone. Met het vertrouwen van de winst tegen Holst en de groeiende vorm alweer een sportieve uitdaging om naar uit te kijken. 

 

Beide spelers staan echter op scherp en wipten hoger geklasseerde tegenstanders eruit in de vorige ronde. Koukal had drie sets nodig tegen Raul Must die nagenoeg 30 plaatsen hoger in de ranking staat en een erg geduchte tegenstander van niveau is.

Het belooft spannend te worden – kijk en supporter mee als je kan in live stream !!  http://www.laola1.tv/en-int/home/

 

Ook Freek Golinski en Matijs Dierickx staan voor een master challenge. Het Duitse team is een vat vol ervaring die gewoon zijn op een hoger niveau te spelen – zeg maar super serie niveau en grand prix gold.

Met hun 31 en 34 jaar zijn Schoettler en Fuchs nog steeds het Duitse team nr 1. Met een nipt verlies in de kwart finale van de vorige editie van het EK tegen Boe – Mogensen hebben ze ook ervaring te over in deze topcompetitie op Europees niveau.

Onze spelers zijn er wel klaar voor en hebben uiteraard niets te verliezen. Wat wordt het .... stunten,  of ervaring opdoen voor de toekomst? Met een duidelijke voorkeur voor scenario 1 kijken we samen met u uit naar de wedstrijd. http://www.laola1.tv/en-int/home/

Succes allemaal!!

« Terug