Is je club klaar om een Yonex Belgian Junior Masters te organiseren in 2018?

Jeugd

Is je club klaar om een Yonex Belgian Junior Masters te organiseren in 2018?

De toewijziging voor de organisatie van de bronzen en zilveren Yonex Belgian Junior Master tornooien staat weer voor de deur. 

In 2016 kenden we 10 bronzen, 4 zilveren en 1 gouden YBJM tornooi. Het zijn internationale jeugdtornooien die worden gehouden volgens een vast draaiboek en ook een eigen reglement kennen. (C450) Van deze 15 tornooien wordt tijdens het jaar een rangschikking bijgehouden. 

Bronzen tornooien zijn ééndaags en wordt naast minibad, ook -11, -13 en -15 gespeeld in de disciplines enkel en dubbel (geen gemengd). Zilver is een stapje hoger en gaat over 2 dagen. Hier geen minibad maar wel gemengd. Voor beiden geldt dat -17 kan/mag indien er voldoende banen beschikbaar zijn. 

Op dit moment loopt de bidding voor wie er één wil organiseren in 2018. Inschrijvingsformulier vind je hier en mag per mail worden verstuurd naar ed@badmintonvlaanderen.be . Inschrijvingsperiode loopt tot 1 december 2016 en op 12 december wordt dan de beslissing genomen door de BBF jeugdcommissie wie al dan niet in aanmerking komt.

Meer info kan steeds worden bekomen op het dienstencentrum.

 

« Terug