Ploegentornooi Yonex Belgian International

Belgian International

Ploegentornooi Yonex Belgian International

Om te zorgen dat de tocht naar Leuven nog meer de moeite wordt, organiseert Badminton Vlaanderen het Yonex Belgian International Ploegentornooi in de loop van de dag.

Het is een ploegentornooi waarbij minimum 2 mannen en 2 vrouwen een team vormen. Het inschrijvingsgeld bedraagt €16 per team en de teams worden ingedeeld volgens klassement (3 reeksen) zodat het voor iedereen leuk blijft. Ook recreatieve spelers zijn zeker en vast welkom!

Het tornooi gaat door in de KHLeuven sporthal te Heverlee (Kerpelstraat 70). Tussen 9 en 15 uur kunnen verschillende teams strijden om de titel van beste ploeg van Vlaanderen. De finales van de Yonex Belgian International beginnen pas om 16u30, waardoor de deelnemers niets van het spektakel hoeven te missen.

Inschrijven kan via mail naar stage@badmintonvlaanderen.be met vermelding van de ploegnaam, de naam van de deelnemers en hun klassementen (dubbel en mix). De inschrijving is compleet na de overschrijving van het inschrijvingsgeld (€16 per team) op BE70 4027 1139 1125 met vermelding van ‘ploegentornooi + teamnaam’.

Voor meer informatie kan u ook steeds terecht bij stage@badmintonvlaanderen.be of op het nummer 03/287.83.85.

« Terug