België neemt het op tegen Engeland en Ierland op het EK

EK 2015

België neemt het op tegen Engeland en Ierland op het EK

Op het Europees kampioenschap voor gemengde landenteams dat van 11 tot 15 februari doorgaat in Leuven werd België ingedeeld in groep 2 aan de zijde van Engeland en Ierland. 

Engeland is momenteel het 2e gerangschikte land in Europa en geldt als topfavoriet in deze groep. Hun uithangborden zijn Chris en Gabrielle Adcock, momenteel het nummer 6 van de wereld in het gemengd dubbel. Daarnaast beschikt Engeland over een heel brede selectie met tal van spelers en speelsters in de top 40 van de wereld. 

Ierland mag voor het grote publiek een onbekende zijn maar insiders dichten het team veel kwaliteiten toe. Het team teert vooral op de genen van de familie McGee. Sam, Joshua en Chloë zijn zeer degelijke dubbelspelers en Chloë staat ook meer dan haar mannetje in het dames enkel. Scott Evans is de flamboyante rots van het team die in het heren enkel voor punten moet zorgen. 

België speelt zijn wedstrijden op woensdag 11 februari om 14u30 en op donderdagavond 12 februari om 19u.

De volledige loting ziet er als volgt uit:

Groep 1: Denemarken, Nederland, Polen
Groep 2: Engeland, Ierland, België
Groep 3: Duitsland, Schotland, Spanje
Groep 4: Rusland, Zweden, Frankrijk

Tickets voor de wedstrijden kan je bestellen op deze link. Tot en met 31 december ontvang je met de code 'Christmas2014' 20% korting op al je tickets.
 

 

 

« Terug