EMTC15 afsluiting

EK 2015

EMTC15 afsluiting

De voorbije we(e)k(en) kon je er niet nakijken. Voorspellingen, samenvattingen, wedstrijduitslagen, matchpoint tweets, … , we werden er met momenten mee om de oren geslagen. Maar sta me toe om desondanks zelf ook een korte samenvatting te maken van de voorbije week.

We gingen tegen verwachting van start met 11 landen in plaats van 12 en het niet geheel onverwacht kaapte Denemarken de hoofdprijs weg. Maar ik geloof dat ‘in the end’ vooral badminton gewonnen heeft. Belgen in beeld, enthousiaste toeschouwers, jonge supportertjes in de tribune, badmintoninitiaties, demonstratie in Leuven, …

Is het echt voorbij? Jawel, het is echt afgelopen. Een beetje onwerkelijk is het nog, dat wel. Na het feestgedruis van de voorbije week zullen we allemaal nog een beetje moeten bekomen. En een feestje was het zeker!

Bedankt dat jij er bij was. Op het veld, achter de schermen, in de tribune, op de bank thuis, tweetend achter de pc, aan de andere kant van de camera, ... Bedankt voor je inzet, bedankt om het badmintongevoel mee uit te dragen!

 

« Terug