Update: Buitengewone Algemene Vergadering

Over ons

Update: Buitengewone Algemene Vergadering

Op donderdagavond 5 maart vindt om 20u in het Huis van de Sport de Buitengewone Algemene Vergadering van Badminton Vlaanderen plaats. Op deze vergadering wordt de statutenwijziging voorgesteld en gestemd.

 

Aangezien het een statutenwijziging betreft, is een aanwezigheid van twee derde van de effectieve leden noodzakelijk. Indien op 5 maart ter plaatse vastgesteld wordt dat het minimum niet is bereikt, zal een tweede vergadering moeten worden belegd op zaterdagnamiddag 21 maart 2015.

Aanmeldingen na afsluiting

  • 50 clubs hebben zich geldig aangemeld met stemrecht
  • 3 clubs worden geldig vertegenwoordigd door volmacht
  • 1 club heeft zich aangemeld zonder stemrecht
  • 4 provinciale raden hebben zich geldig aangemeld met stemrecht

 

Aanmelding, volmacht, verontschulidiging (update 23 februari)

Een huidige telling levert een aanwezigheid met stemrecht op van 27 effectieve leden a op (clubs) en 2 effectieve leden b (provinciale raden). Om je geldig aan te melden stuur je een correct ingevuld aanmeldingsformulier, een gehandtekend volmachtformulier, of een verontschuldiging vóór 25 februari 2015 naar greet@badmintonvlaanderen.be.

Momenteel hebben we slechts 57 ontvangstbevestigingen gekregen. Kan je niet komen, stuur dan wel een berichtje terug met een ontvangstbevestiging en verontschuldiging. Zo weten wij zeker dat de documenten goed zijn aangekomen.

 

 

« Terug