Update: Transferperiode en uitlenen spelers maart/april - gevolgen voor Belgische spelers in het buitenland

Over ons

Update: Transferperiode en uitlenen spelers maart/april - gevolgen voor Belgische spelers in het buitenland

De transferperiode en uitlenen van spelers start op 1 maart 2015 en loopt tot en met 30  april 2015.

Ook spelers die in het seizoen 2015-2016 in het buitenland interclubcompetitie willen gaan spelen, maar lid wensen te blijven van Badminton Vlaanderen (bvb om deel te nemen aan de Belgische Kampioenschappen), moeten dit melden aan hun club en aan Badminton Vlaanderen tijdens de transfer- en uitleenperiode. Zij worden dan uitgeleend aan de buitenlandse club. De melding kan u doen via mail naar uw secretaris en naar riet@badmintonvlaanderen.be. 

Let op : indien een speler verzaakt aan deze melding, wordt geen toestemming gegeven om interclubcompetitie in het buitenland te spelen.

Transfer: officiële overgang

Aanvraag transfer: exemplaar 1 dient volledig ingevuld en aangetekend te worden verzonden naar het DC, dus namen en handtekeningen moeten op de voorziene plaatsen worden ingeschreven. Voor minderjarige spelers dient de vader, moeder of voogd te ondertekenen. Onvolledig ingevulde formulieren zullen onherroepelijk worden teruggezonden.

Zie eveneens reglement C 925 Vrijheidsregeling en C 925 bijlage 1 Transferaanvraag

 

Uitlenen van speler

De aanvraag tot uitlenen of verlenging van de uitlening dient jaarlijks te worden aangevraagd. Exemplaar 1 dient volledig ingevuld en aangetekend te worden verzonden naar het DC dus namen en handtekeningen moeten op de voorziene plaatsen worden ingeschreven. Voor minderjarige spelers dient de vader, moeder of voogd te ondertekenen. Onvolledig ingevulde formulieren zullen onherroepelijk worden teruggezonden.

Zie eveneens reglement : C 950 Uitlenen van spelers en C 950 bijlage Aanvraag Uitlening

 

Tijdens de periode kan je ofwel transfereren ofwel uitgeleend worden, dus niet beide binnen dezelfde periode.

 

Contact

Riet Janssens
riet@badmintonvlaanderen.be
+32 (0)3 287 83 84

« Terug