Annulatie Badminton Behind the Scenes

Over ons

Annulatie Badminton Behind the Scenes

De kaderdag van 17 oktober wordt helaas geannuleerd. Omdat we graag met jullie van gedachten blijven wisselen bekijken we momenteel alternatieven. Lees meer ...

Op volgende week zaterdag (17 oktober 2015) werd de kaderdag Badminton Behind the Scenes gepland. Na wikken en wegen werd een programma opgesteld met interne en externe experten. We hoopten hiermee in te spelen op de nood aan voortdurende bijscholing en wilden hierbij de verschillende badmintonprofielen (trainers, referees, spelers, ...) samenbrengen om als 1 groep van gedachten te wisselen. Jammer genoeg is het aantal inschrijvingen minder dan gehoopt om de kaderdag te kunnen organiseren zoals die oorspronkelijk was bedoeld.

 

Daarom zal de kaderdag van 17 oktober helaas worden geannuleerd.

Omdat we nog wel steeds achter de aangeboden inhoud staan en om de mensen die zich inschreven niet teleur te stellen, willen we graag bekijken hoe we een aantal zaken op een ander moment of eventueel andere manier toch kunnen aanbieden. Er zitten al een aantal ideeën in de pijplijn. We houden jullie op de hoogte via de website. Wie zich inschreef zal nog een persoonlijk bericht van ons ontvangen.

« Terug