Nieuws

Over ons

Kantoor gesloten 25 en 26 mei

Op donderdag 25 mei (Hemelvaart) en vrijdag 26 mei is ons kantoor gesloten. Op maandag 29 mei kan je opnieuw bij ons terecht.

Belgian International

Yonex Belgian International 2017

#YBI17 - Koop je kaart in early bird en ontvang een cadeau er waarde van 10 euro.

Van 13 tot en met 16 september 2017 vindt in de Sportoase te Leuven de 13de Yonex Belgian International plaats. Mis deze unieke kans om de Europese en wereldtop badminton te zien niet.

Yonex doet een extra inspanning voor de snelle beslissers en geeft een cadeau ter waarde van 10 euro. De eerste driehonderd die een ticket kopen, krijgen een code waarmee je tien euro korting krijgt op de aankoop van credits.Met deze credits kan je dan weer een terrein reserveren in het Yonex Center. (Vergeet niet om je e-mailadres achter te laten bij de aankoop van je tickets).

Het Yonex Center is het state of the art badminton center in Aartselaar waar onder andere de Vlaamse Elite spelers dagelijks trainen. Ervaar badminton in de allerbeste omstandigheden.

 

 

G-Badminton

Vorming G-badminton begeleider

Op 29 mei organiseert Badminton Vlaanderen in samenwerking met APB Sport een vorming G-badminton voor iedereen die interesse heeft in G-badminton (zowel trainers, bestuurders als sympathisanten).

Lees meer »

Over ons

Algemene Vergadering 10 juni

De eerste dagorde van de Algemene Vergadering van zaterdag 10 juni werd vandaag per e-mail bezorgd aan de secretarissen en voorzitters.

Lees meer »

Over ons

Vacatures rechtscolleges Badminton Vlaanderen

Met het oog op een vlot werkende juridische structuur binnen Badminton Vlaanderen zijn we op zoek naar een aanvulling van een 2-tal rechters (m/v) per rechtscollege.

Lees meer »

Jeugd

BC Rijkerack organiseert workshop coaching

Op zaterdag 24 juni organiseert Rijkerack BC een workshop coaching gemengd dubbel. De workshop is gericht op trainers en coaches van jeugdspelers.

Lees meer »

Over ons

Dag van de Sportclubbestuurder 2017

VSF en Dynamoproject organiseren opnieuw de Dag van de Sportclubbestuurder in de 5 provincies. Het is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders.

Lees meer »

Over ons

Nationale Loterij valoriseert jeugdsportprojecten

Vandaag ontvingen we het heuglijke bericht dat de jeugdsportprojecten (2016) van de Belgische Badminton Federatie gevaloriseerd werden door de Nationale Loterij.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed