Week van de Officials: officals in beeld

Officials

Week van de Officials: officals in beeld

VSF organiseert in oktober opnieuw de Week van de Officials en wij doen mee! Samen met VSF willen we onze officials in de bloemetjes zetten en in beeld brengen.

 

Badminton Vlaanderen neemt deel aan de Week van de Official, georganiseerd door de Vlaamse Sport Federatie (VSF) van 1 tot 9 oktober 2016. De commissie Wedstrijdfunctionarissen van Badminton Vlaanderen zal daarom in de maanden september en oktober 2016 inzetten op een grotere naam- en mediabekendheid van de officials.

Kennen wij onze eigen officials ? En weten wij wat ze doen? Iedereen is een potentieel fotograaf die de mooiste foto’s of filmpjes kan maken van officials in actie.

Daarom zoeken we  foto’s, filmpjes van:

  • De officials in de club
  • De officials aan het werk
  • De officials in beeld.

 

Schiet in actie en bezorg ons de leukste en meest verrassende poses van officials tijdens competitie of tornooien.? Alles kan, alles mag, welke pose dan ook is welkom (steeds de naam van de auteur vermelden).

Een belangrijke voorwaarde voor foto’s of filmpjes: De official wordt gefotografeerd of gefilmd in de officiële outfit.

 

Stuur deze foto’s en/of filmpjes naar nicole@badmintonvlaanderen.be of nicole.mc.deboeck@gmail.com tot 31 augustus 2016. Gebruik hiervoor zoveel mogelijk services zoals wetransfer om 'overload' te vermijden.

De meest opvallende inzendingen zullen gepubliceerd worden op de website / facebook van de federatie en tentoongesteld worden tijdens de YBI. De 3 mooiste foto’s worden bekroond. De prijsuitreiking hiervan vindt plaats tijdens de finales van de Vlaamse Kampioenschappen 2016. Deze 3 foto’s nemen eveneens deel aan de fotowedstrijd georganiseerd door VSF in het kader van de “Week van de official”.

Verras ons en maak onszelf als federatie meer bekend naar de buitenwereld toe.

 

Wat is de Week van de Officials?

Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden. Tienduizenden scheidsrechters, juryleden, resultaatopnemers,… zorgen ervoor dat we wekelijks op een faire manier aan sport kunnen doen. Tijdens de tweede editie van de Week van de Official, van 1 tot en met 9 oktober 2016, zetten we hen extra in de bloemetjes.

Sporters en sportclubs in Vlaanderen kunnen opnieuw leuke acties en initiatieven organiseren tijdens de Week van de Official. Een schouderklopje, een kleine attentie, een feestje,... of gewoon een “dikke merci”. In elke sportclub in Vlaanderen verdienen de officials het om even in de spotlights te staan. Gebruik de hashtags #bedanktscheids en #bedanktjury op de sociale media om je acties te delen!

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van officials in Vlaanderen. Maar liefst 33 sportfederaties zetten mee hun schouders onder de campagneweek.

« Terug