Nabeschouwing Lokerse

Tornooien

Nabeschouwing Lokerse

Gaspard & Devooght (Bastogne) enkellaureaten op toptornooi Lokeren.

Gaspard (Bastogne) wint bij de mannen het enkel A op het sterk bezette Internationaal tornooi van Lokeren. Voor de topspeler uit Bastogne was het reeds de 4e maal dat hij het tornooi op zijn naam schrijft. In de finale versloeg Gaspard Brusselaar Vervaeke die in de halve finale thuisspeler Tim Van Herbruggen versloeg.

Bij de dames ging de kroon naar Sabine Devooght (eveneens Bastogne). Zij won de finale in drie sets van de Limburgse Ann Knaepen. Knaepen (Hebad) scoorde met de Nederlandse Meta Knuth wel in het dames dubbel A. Ze wonnen met duidelijke cijfers van Elise D'hondt & Sanne Verbeek (Pluimplukkers Gent).

Bij de mannen wonnen Oleffe (W&L) en de Pool Szymoniak een bijzonder stevige reeks. In de finale haalden ze het van de enkelfinalisten Gaspard/Vervaeke.

Het gemengd dubbel kwam op naam van de Nederlanders Nottelman & Djajawasito, die in 2 droge sets wonnen van de Belgische nummers 2 Lenaerts/van Buyten.

Ook de andere klassementen kwamen aan bod op dit toptornooi met bijna 500 deelnemers uit 8 verschillende landen. Thuisclub Lokerse BC wist in maar liefst 8 van de 30 onderdelen de finales te winnen en won zo voor de derde maal de Volvo Charels Challenge Cup. Pluimplukkers Gent werd op ruime afstand 2e en Bastogne 3de.

Alle resultaten en winnaars kan je hier terugvinden.

 

« Terug