Jeugd

PBA oververdiende winnaar van de 29ste editie van IPJO!

Tijdens de 29ste editie van IPJO in sporthal “de Bemvoort” te Overpelt was de selectie van PBA de sterkste van al de Vlaamse provinciale selecties en mag de selectie zich voor minstens één jaar de beste van Vlaanderen noemen.

Na winst in 2014, 2016 en nu in 2017 verhuist ook de grote beker naar de Antwerpse trofeeënkast.

Voor de 2de plaats kwamen Limburg en West-Vlaanderen in aanmerking. Met hetzelfde puntenaantal zou de onderlinge ontmoeting uitsluitsel brengen over wie 2de en wie 3de werd. De ontmoeting BL – WVBF eindigde op een 2-2 gelijkspel en ook het saldo van de wedstrijden en games was voor beide hetzelfde. Uiteindelijk bracht het betere puntensaldo van de West-Vlamingen uitsluitsel. West-Vlaanderen werd 2de voor Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Ook in de leeftijdsgroepen nam PBA, met winst in de reeksen -11, -13 en -17, drie van de vier bekers mee naar huis. In de reeks -15 was West-Vlaanderen de sterkste van het lot.

Een dikke merci aan de umpires o.l.v. referee Guido Melis voor de assistentie op het veld!

Iedereen (organisatie, spelers, coaches, begeleiders, ouders en supporters) bedankt om dit evenement te laten slagen. Maar een extra speciaal en welgemeend dankuwel voor Roger Lemmens en Hilde Tutelaars die de drijvende krachten waren in de organisatie.

Voor de 30ste editie van IPJO zijn we met ze’n allen in 2018 te gast in Herentals!

Tot dan ...

« Terug