Badminton Tienen vzw viert vijftig jaar bestaan

Club

Badminton Tienen vzw viert vijftig jaar bestaan

Tienen: Het is nu 50 jaar geleden dat Antwerpenaar Wim Menheer besloot om zijn favoriete sport te beoefenen in Tienen. Als fotograaf in het Tiense wist hij in de toenmalige sportaccomodatie ‘Knapzak’ een plaatsje te vinden voor de badmintonsport. 

Sindsdien heeft de badmintonclub steeds een prominente plaats ingenomen in de Tiense sportwereld. Menig Tienenaar heeft zich in die vijftig jaar gewaagd aan een pluimpje. Zo was zelfs huidige Burgemeester Katrien Partyka ooit nog lid.
Sportief kende de club in de jaren ’90 haar grootste successen met vele A-geklasseerde spelers maar ook met deelname in de hoogste badmintondivisie. De jaarlijks georganiseerde tornooien waren smaakmakers in de Belgische badmintonwereld.
Heden is de club een actieve vereniging waar zowel competitie als recreatief gesport kan worden. Wil je gewoon onder vrienden sporten zonder de ambitie te hebben om competitie te spelen. Wel dat kan!

De jeugdwerking oogst jaarlijks het A-label voor jeugdwerking, wat resulteert in overvolle jeugdgroepen.

Op zaterdag 9 maart wordt het vijftig jaar bestaan gevierd met een heus feest in zaal De Buksboom te Bost. Leden en oud-leden zijn allen welkom en kunnen zich inschrijven via tania@badmintontienen.be en dit vóór 24 februari. 


Meer informatie over het feest alsook de trainingsuren en clubinfo zijn steeds te vinden op de website van de club.
www.badmintontienen.be

« Terug