Spaar voor een mooie uitrusting voor je club!

Club

Spaar voor een mooie uitrusting voor je club!

Als sportclub kijk je zonder twijfel uit naar een normaal seizoen, maar een aantal vraagtekens zullen nog even blijven hangen. Kunnen we weer voortbouwen aan een gezonde club, die ook financieel verder de toekomst aan kan?

Carrefour wil, samen met de Rode Duivels, graag een helpende hand bieden. Met onze “Steun je sportclub” campagne bieden we een eenvoudige manier om enerzijds het clubgevoel te versterken en anderzijds een mooie materiële ruggensteun te krijgen voor jouw club.


Vanaf 5 mei 2021 tem 12 juli 2021 kan je met de hele club sparen voor mooie sportuitrusting die elke sportclub goed kan gebruiken. Hoe meer leden, vrienden en sympathisanten jullie kunnen motiveren om mee te sparen in de “Steun je sportclub” campagne, hoe meer producten jouw club kan bestellen. Op de website vind je voor de club gepersonaliseerde affiches die je via Instagram, WhatsApp, de clubwebsite, nieuwsbrieven enz. kan delen en verspreiden. Uiteraard vind je daar ook alle praktische informatie en voorwaarden.

Meer informatie vind je hier.

« Terug