Eerste aflevering Badminton TV

Over ons

Eerste aflevering Badminton TV

Vanavond om 19u30 start de eerste aflevering van Badminton TV! Schakel zeker tijdig in, want het belooft zeer interessant te worden.

Om 19u30 starten we voor een hele avond vol met leuke interviews en interessante uiteenzettingen. Vanavond zal de focus voornamelijk liggen op alles wat betreft de competitie, regelementen en umpires. Daarnaast wordt er ook uitgebreid de tijd genomen om uit te leggen hoe badminton als sport de covid-pandemie heeft overleefd en hoe de toekomst er zal uitzien!

Ook zal er een webinar zijn over het nieuwe C320-regelement, wat zeer interessant kan zijn voor alle competitiespelers die in een interclub zullen aantreden.

Last but not least, zullen we ook even terugblikken op de geslaagde editie van de Yonex Belgian International 2019. We kijken er al zeker naar uit om dit te overtreffen in 2021!

Vanavond volgen kan je door op deze link te klikken om stipt 19u30! Je zal hier ook tijdens het hele programma vragen kunnen stellen via de chat. Vermeld zeker je naam en badmintonclub erbij!

Tot straks!

« Terug