Badminton Europe lanceert Virtual Manager Game

Persbericht

Badminton Europe lanceert Virtual Manager Game

Badminton Europe lanceert het eerstse virtuele badminton managementspel. De app is beschikbaar voor smartphones en/of tablets. De resultaten van echte tornooien beïnvloeden jouw virtueel gekozen teams.

Badminton Manager gaat van start op 22 juni 2015 (Europese Spelen in Baku) en eindigt op 1 mei 2016 (EK in Frankrijk). Het spel is compatibel met iOS en Android.

Hoe doe je mee? Je krijgt een virtueel budget van 1 miljoen euro. Daarmee stel je een team samen met 2 spelers per discipline. De spelers die je kiest komen overeen met echte spelers die deelnemen aan internationale tornooien. Als laatste kies je een bus speler of duo dat extra punten verdient voor jouw team.

De resultaten van je geselecteerde spelers worden getoond als een stijging in spelerswaarde en dus ook de waarde van jee team. Het doel van spel is om een team samen te stellen met een zo hoog mogelijke waarde. Tijdens het spel kan je spelers wijzigen om je voor te bereiden op de komende tornooien. Tijdens het spel, tussen de verschillende rondes, kan je prijzen winnen.

Waar vind je het spel? Typ Badminton Europe in op je App Store of Google Play. (Let op: wij vonden het spel enkel wanneer we BadmintonEurope in 1 woord intypte). Je kan je nog tot 21 juni gratis registreren.

« Terug