EK 2015

EK 2015

EMTC Belgische badmintonners op Telenet

Nog niet genoeg gekregen van badminton? In de aanbieding op vrijdag: een repo over onze Belgen op sporting 8 en sport 40 (digitaal kanaal telenet). En dit alles met sappige commentaar van Luc Geeraert en Jo Van Damme. Zeker kijken!

Lees meer »

EK 2015

EMTC15 afsluiting

De voorbije we(e)k(en) kon je er niet nakijken. Voorspellingen, samenvattingen, wedstrijduitslagen, matchpoint tweets, … , we werden er met momenten mee om de oren geslagen. Maar sta me toe om desondanks zelf ook een korte samenvatting te maken van de voorbije week.

Lees meer »

EK 2015

EMTC15: de finale

Voor de enkele personen die het nog niet weten ... Denemarken won!

Een overzichtje van de laatste dag door Rudy Engels:

Lees meer »

EK 2015

Denmark beat England to claim 15th European team title

Press release Badminton Europe

Lees meer »

EK 2015

EMTC15 in beeld

Badminton is deze week mooi in beeld gebracht. We kregen onder andere crews over de vloer van Sport 40, ROB, TV Limburg, Sporza en Arendsoog voor Sporting 8 (Telenet). De grootste supporters zaten echter een of meerdere dagen in de zaal, live te genieten van de wedstrijden.

Dank aan iedereen voor de support van onze spelers en badminton in het algemeen!

EK 2015

Denemarken wint beker

De uitslag is bekend. Denemarken neemt de beker mee naar huis. Zij vergaarden op EMTC15 al hun 15de titel.

Lees meer »

EK 2015

Dag4: roundup

Vierde dag alweer van dit hoogstaande tornooi en opnieuw liep een en ander anders dan gepland … Een verslag van Rudy Engels:

 

Lees meer »

EK 2015

Halve finales van start

Om 14 uur ging de eerste halve finale van start. De Russische ploeg kruist de degens met Engeland. De ploegopstelling moest ten laatste op 11 uur bekend worden gemaakt, maar even na 10 uur werden we uit ons lijden verlost. Een verrassende opstelling bij Rusland, maar wie weet plukken de Russer er de vruchten van.

 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed