Competitie

Competitie

De transfer- en uitleenperiode loopt ten einde

Tussen 1 maart en 30 april kunnen spelers van club wisselen en toch speelgerechtigd blijven in de competitie.

Lees meer »

Competitie

Waterloo kampioen in 2de nationale en OLVE in 2 seizoenen naar 1ste nationale

Lees meer »

Competitie

Bad79 kampioen Victor League 2016-2017

Bad 79 Anderlecht kampioen en Lebad Kortrijk redt zichzelf met 1 game en blijft in 1ste nationale.

Lees meer »

Competitie

Dames en Heren Ligacompetitie

De Vlaamse dames- en herencompetities starten begin januari en zoals gemeld aan alle ploegkapiteins willen we 2017 aanvangen met goede voornemens en zal Badminton Vlaanderen de competitie wat strikter opvolgen. 

Lees meer »

Competitie

Competitieweekend 29 en 30 oktober 2016

De voorronde werd afgerond in Kessel-Lo in de thuishal van U-Blox Dijlevallei. En net dat U-Blox had nog een kans om in 1ste nationale de play offs te halen indien Hebad een steek zou laten vallen en de Leuvenaars minstens een punt konden pakken tegen Pluimplukkers.

In 2de nationale was het nog spannender met 5 teams voor 2 ploegen. Spanning gegarandeerd dus. Hoe het afgelopen is, vertel ik jullie graag.

Lees meer »

Competitie

Competitieweekend 15 en 16 oktober 2016

Een weekend nationale competitie in dezelfde hal op zaterdag en zondag, dat hadden we nog niet gehad dit seizoen. W&L deed zijn reputatie van uitstekende gastheer alle eer aan en presenteerde een optimaal ingerichte Ivo Van Dammehal in Veltem. Referee Philippe De Simon leidde de organisatie op zaterdag, referee Julien Nys kon op zondag rekenen op 10 umpires.

Lees meer »

Competitie

Competitieweekend 1 en 2 oktober 2016

Kortenberg voor 2de nationale op zaterdag en Deerlijk voor 1ste nationale op zondag, dat waren de hallen waar referee Jeroen Hubregsen en match control Willy Van Delsen en Nicole De Boeck naartoe reden in het voorbije weekend.

Lees meer »

Competitie

Competitiedag 18 september Herstal

De nationale competitie is aan haar nieuw seizoen begonnen in Herstal met een halve dag voor 2de nationale gevolgd door een halve dag voor 1ste nationale.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed