Over ons

Over ons

Kantoor gesloten 25 en 26 mei

Op donderdag 25 mei (Hemelvaart) en vrijdag 26 mei is ons kantoor gesloten. Op maandag 29 mei kan je opnieuw bij ons terecht.

Over ons

Algemene Vergadering 10 juni

De eerste dagorde van de Algemene Vergadering van zaterdag 10 juni werd vandaag per e-mail bezorgd aan de secretarissen en voorzitters.

Lees meer »

Over ons

Vacatures rechtscolleges Badminton Vlaanderen

Met het oog op een vlot werkende juridische structuur binnen Badminton Vlaanderen zijn we op zoek naar een aanvulling van een 2-tal rechters (m/v) per rechtscollege.

Lees meer »

Over ons

Dag van de Sportclubbestuurder 2017

VSF en Dynamoproject organiseren opnieuw de Dag van de Sportclubbestuurder in de 5 provincies. Het is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders.

Lees meer »

Over ons

Nationale Loterij valoriseert jeugdsportprojecten

Vandaag ontvingen we het heuglijke bericht dat de jeugdsportprojecten (2016) van de Belgische Badminton Federatie gevaloriseerd werden door de Nationale Loterij.

Lees meer »

Over ons

Lijsten goedgekeurde transfers en uitleningen seizoen 2017-2018

De goedgekeurde transfers en uitleningen voor seizoen 2017-2018 zijn hier terug te vinden.

Lees meer »

Over ons

Dag van de Sportclubbestuurder 2017

VSF en Dynamoproject organiseren opnieuw de Dag van de Sportclubbestuurder in de 5 provincies. Het is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders.

Lees meer »

Over ons

Leeftijdsgrens jeugdspeler

In 2017 kunnen enkel spelers geboren in 1999 of later aanspraak maken op het jeugdstatuut. Spelers geboren in 1998 schakelen dit jaar over naar recreant of competitiespeler.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed