Belgian International

Belgian International

Kom de Crew van de Yonex Belgian International 2017 versterken!

Ondertussen zijn we aan de 13e editie van de Yonex Belgian International toe. De Sportoase te Leuven wordt van 13 tot en met 16 september 2017 opnieuw omgebouwd tot een ware badmintontempel. Dit evenement komt tot stand door de inzet van een gemotiveerde groep medewerkers. Als vrijwilliger krijg je de kans om een unieke blik achter de schermen van een internationaal tornooi te werpen. Heb je zin gekregen om onze “Crew” te versterken? Meld je dan vandaag nog aan!

Lees meer »

Belgian International

Leuven Night Run

De Leuven Night Run is een bruisende loop die door de binnenstad haar weg baant. Trek je (stoute) loopschoenen aan en kom mee promotie maken voor de Yonex Belgian International.

Lees meer »

Belgian International

Yonex Belgian International 2017

#YBI17 - Koop je kaart in early bird en ontvang een cadeau er waarde van 10 euro.

Van 13 tot en met 16 september 2017 vindt in de Sportoase te Leuven de 13de Yonex Belgian International plaats. Mis deze unieke kans om de Europese en wereldtop badminton te zien niet.

Yonex doet een extra inspanning voor de snelle beslissers en geeft een cadeau ter waarde van 10 euro. De eerste driehonderd die een ticket kopen, krijgen een code waarmee je tien euro korting krijgt op de aankoop van credits.Met deze credits kan je dan weer een terrein reserveren in het Yonex Center. (Vergeet niet om je e-mailadres achter te laten bij de aankoop van je tickets).

Het Yonex Center is het state of the art badminton center in Aartselaar waar onder andere de Vlaamse Elite spelers dagelijks trainen. Ervaar badminton in de allerbeste omstandigheden.

 

 

Belgian International

PlayUnified op Yonex Belgian International

Naast de Ladies Special van vandaag hebben we morgen nog iets uniek en speciaal op het programma staan.

Lees meer »

Belgian International

Halve finales bekend

Om 19 uur starten de halve finales van de Yonex Belgian International. Na twee dagen intensief spelen bleven er deze ochtend nog spelers over uit 12 landen. Na een grondige schifting in de kwartfinales zijn er nog spelers uit 9 landen present.

Lees meer »

Belgian International

Homepagina tijdelijk gewijzigd

Samen met jullie tellen we mee af naar woensdag. Ter ere van de Yonex Belgian International is onze homepagine tijdelijk iets voller.

Lees meer »

Belgian International

YBI16: M&Q en meer

Met de Olympische Spelen nog vers in de gedachten blikken we al enkele weken vooruit. Ons eigen internationaal event staat voor de deur en de nieuwtjes sijpelen stilaan binnen.

Lees meer »

Belgian International

Word jij vrijwilliger op de 12e editie van de Yonex Belgian International

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed