Belgian International

Belgian International

YBI17: M&Q list

Deze ochtend werd de M&Q list van de Yonex Belgian International gepubliceerd. We mogen alvast veel schoon volk verwachten! Neem gerust een kijkje op de website.

Lees meer »

Belgian International

Ladies Special op de #ybi17 op vrijdagavond 15 september

Van 13 tot 16 september strijkt de Yonex Belgian International weer neer te Leuven. Het belooft een fantastische 4-daagse te worden met veel ambiance.

Lees meer »

Belgian International

Kom de Crew van de Yonex Belgian International 2017 versterken!

Ondertussen zijn we aan de 13e editie van de Yonex Belgian International toe. De Sportoase te Leuven wordt van 13 tot en met 16 september 2017 opnieuw omgebouwd tot een ware badmintontempel. Dit evenement komt tot stand door de inzet van een gemotiveerde groep medewerkers. Als vrijwilliger krijg je de kans om een unieke blik achter de schermen van een internationaal tornooi te werpen. Heb je zin gekregen om onze “Crew” te versterken? Meld je dan vandaag nog aan!

Lees meer »

Belgian International

Is je club reeds ingeschreven

Ter gelegenheid van de Yonex Belgian International 2017 worden er, in samenwerking met Schelde Sports, clinics georganiseerd.

Lees meer »

Belgian International

Volg ons op weg naar de Yonex Belgian International

In aanloop van de #YBI17 nodigen we je uit om ons te volgen en te steunen op de verschillende sociale media. 

Lees meer »

Belgian International

Yonex Belgian International 2017

Van 13 tot 16 september zal de 13e editie van de Yonex Belgian International weer doorgaan in de Sportoase te Leuven. We willen jullie alvast warm maken met onze gloednieuwe promofilm!

Lees meer »

Belgian International

Leuven Night Run

De Leuven Night Run is een bruisende loop die door de binnenstad haar weg baant. Trek je (stoute) loopschoenen aan en kom mee promotie maken voor de Yonex Belgian International.

Lees meer »

Belgian International

Yonex Belgian International 2017

#YBI17 - Koop je kaart in early bird en ontvang een cadeau er waarde van 10 euro.

Van 13 tot en met 16 september 2017 vindt in de Sportoase te Leuven de 13de Yonex Belgian International plaats. Mis deze unieke kans om de Europese en wereldtop badminton te zien niet.

Yonex doet een extra inspanning voor de snelle beslissers en geeft een cadeau ter waarde van 10 euro. De eerste driehonderd die een ticket kopen, krijgen een code waarmee je tien euro korting krijgt op de aankoop van credits.Met deze credits kan je dan weer een terrein reserveren in het Yonex Center. (Vergeet niet om je e-mailadres achter te laten bij de aankoop van je tickets).

Het Yonex Center is het state of the art badminton center in Aartselaar waar onder andere de Vlaamse Elite spelers dagelijks trainen. Ervaar badminton in de allerbeste omstandigheden.

 

 

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed