België organiseert de Europese Kampioenschappen Senioren van 2024

Senioren

België organiseert de Europese Kampioenschappen Senioren van 2024

De Raad van Bestuur van Badminton Europe heeft de Europese Kampioenschappen Senioren 2024 toegewezen aan de Koninklijke Belgische Badmintonfederatie. Het evenement vindt plaats van 25 tot en met 31 augustus 2024 in Heusden-Zolder.

Het evenement wordt toegewezen in afwachting van een ondertekend contract tussen de Koninklijke Belgische Badmintonfederatie (RBBF) en Badminton Europe (BEC). Sven Serré, voorzitter van de RBBF, is verheugd met het nieuws:

“Natuurlijk zijn we erg blij om voor de eerste keer de European Seniors in België te mogen ontvangen, nadat we in 2015 de European Mixed Team Championships hebben georganiseerd en de BEC Board en Commission meetings in 2019 en 2021 hebben gefaciliteerd. Door het hosten van grote Europese evenementen willen we badminton promoten en als federatie groeien.”

Serré nodigt spelers en fans uit om deel te nemen aan het toernooi en is er zeker van dat iedereen zal genieten van het evenement in België.

2024 is een belangrijk jaar voor Belgisch Badminton, aangezien de federatie 75 wordt – dit evenement is de kers op de taart.

 

Lees het verdere persbericht hier (in het Engels).

 

©badmintoneurope.com. All rights reserved.

« Terug