BK elite

BK elite

BK Elite 2023

De ontmoetingsplaats voor spelers die deel uitmaken van de Belgische Top. Registreer je nu als speler of boek alvast je toegangsticket met korting.

Lees meer »

BK elite

Loting Belgische Kampioenschappen Elite

De loting voor de Belgische Kampioenschappen Elite staat online!
https://www.badmintonvlaanderen.be/sport/draws.aspx?id=190B60D9-A7A9-4A33-AC1C-8FC80292EF39&fbclid=IwAR2h03xLYDCa7dsGBx1bnlTGsSrTrUcdjG-8x6UFS3kavchTCeVC58Anzzg

Publiek is toegelaten tot 70% van de maximumcapaciteit van de sportaccommodatie. Je kan de sporthal enkel betreken met een geldig CST-Ticket.

Inschrijven als toeschouwer kan via: https://bk.lebad.be/BK/Home.php

BK elite

Nabeschouwing BK Elite 2020

Sportpark Lakerveld te Houthalen ontving het eerste weekend van februari het kruim van het Belgische badminton met slechts 1 doel voor ogen. Wat er op het spel stond? Onuitwisbare glorie en roem. Het werd een gedenkwaardige editie, om verscheidene redenen, waarin bepaalde spelers zich in de annalen van onze prachtige sport vereeuwigden.

Lees meer »

BK elite

BK Elite

Op 1 en 2 februari zullen de beste Belgische badmintonspelers strijden voor de felbegeerde Belgische titels. Het BK Elite zal doorgaan te Houthalen.

Lees meer »

BK elite

Resultaten BK Elite online

Afgelopen weekend vond het BK Elite plaats te Ronse. Het werd een fantastische editie, met spannende finales als absoluut hoogtepunt.

Lees meer »

BK elite

BK Elite

Op 3 & 4 februari gaat het BK Elite door te Ronse.

Lees meer »

BK elite

BK Elite 2017

Op 4 en 5 februari organiseren onze collega's van de LFBB het BK Elite. Het kampioenschap wordt gespeeld in de nieuwe sportinfrastructuur van Neufchâteau.

Lees meer »

BK elite

BK Elite 2016: verslag van een weekend topbadminton

Yuhan Tan, Lianne Tan, Flore Vandenhoucke, Freek Golinski, Matijs Dierickx en Steffi Annys. Dat zijn de namen van de Belgische Kampioenen 2016. Lianne en Matijs kaapten zelfs 2 titels weg.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed