BK elite

BK elite

Nabeschouwing BK Elite 2023

Afgelopen weekend vond de hoogmis van de nationale badmintonsport plaats: de Belgische kampioenschappen Elite. Gembloux bood de spelers een onwaarschijnlijk fraaie setting en een tot in de puntjes uitstekend geregelde omkadering aan. De gladiatoren boden het publiek, als ware het een geplande wederdienst was, een warm welkom. Het dient dan ook een gepast gebaar om net als de sportieve triomfators, het volledige organisatieteam de felicitaties aan te bieden en hen een spreekwoordelijke pluim op de hoed te steken.

Lees meer »

BK elite

Een terugblik op de BK Elite

Gembloux was vorig weekend dé ontmoetingsplaats van de beste Belgische badmintonspelers.

Wat hebben we genoten van spannende wedstrijden en een top sfeer. Herbekijk foto's en video's.

Lees meer »

BK elite

BK Elite 2023

De ontmoetingsplaats voor spelers die deel uitmaken van de Belgische Top. Registreer je nu als speler of boek alvast je toegangsticket met korting.

Lees meer »

BK elite

Loting Belgische Kampioenschappen Elite

De loting voor de Belgische Kampioenschappen Elite staat online!
https://www.badmintonvlaanderen.be/sport/draws.aspx?id=190B60D9-A7A9-4A33-AC1C-8FC80292EF39&fbclid=IwAR2h03xLYDCa7dsGBx1bnlTGsSrTrUcdjG-8x6UFS3kavchTCeVC58Anzzg

Publiek is toegelaten tot 70% van de maximumcapaciteit van de sportaccommodatie. Je kan de sporthal enkel betreken met een geldig CST-Ticket.

Inschrijven als toeschouwer kan via: https://bk.lebad.be/BK/Home.php

BK elite

Nabeschouwing BK Elite 2020

Sportpark Lakerveld te Houthalen ontving het eerste weekend van februari het kruim van het Belgische badminton met slechts 1 doel voor ogen. Wat er op het spel stond? Onuitwisbare glorie en roem. Het werd een gedenkwaardige editie, om verscheidene redenen, waarin bepaalde spelers zich in de annalen van onze prachtige sport vereeuwigden.

Lees meer »

BK elite

BK Elite

Op 1 en 2 februari zullen de beste Belgische badmintonspelers strijden voor de felbegeerde Belgische titels. Het BK Elite zal doorgaan te Houthalen.

Lees meer »

BK elite

Resultaten BK Elite online

Afgelopen weekend vond het BK Elite plaats te Ronse. Het werd een fantastische editie, met spannende finales als absoluut hoogtepunt.

Lees meer »

BK elite

BK Elite

Op 3 & 4 februari gaat het BK Elite door te Ronse.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed