BK senioren

BK senioren

Verslag BK Senioren

LEUVEN – Terwijl huisfotograaf Schoonbaert zich neerboog over de zoveelste klassementensaga in badmintonland, knielden de echte helden neer, voor datgene waar men zich minstens één keer per jaar al eens aan durven te pijnigen: leeftijd. Op zondag 28 april verzamelde de nationale top zich in Leuven voor de Belgische Kampioenschappen Senioren. Zeg maar met een vleugje flegmatiek, een tricolore randje nostalgie verstrengeld met een pure nuchtere kijk: de veteranenkampioenschappen. ...

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren

Op zondag 28 april zakken de beste Belgische badmintonners af naar Leuven voor het BK Senioren.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren

In het kader van haar zestigjarig bestaan, organiseert Royal Badminton Club Verviers en de Ligue Francophone Belge de Badminton dit jaar het Belgisch Kampioenschap voor senioren.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 10 juni 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert Smash BC het BK voor senioren. De club uit Heusden-Zolder verwelkomt je in sporthal Berkenbos.

Lees meer »

BK senioren

Nieuwe datum Belgische Kampioenschappen Senioren

De Raad van Bestuur van Badminton Vlaanderen keurde de kandidatuur van Smash BC uit Heusden-Zolder voor de Belgische Kampioenschappen Senioren goed. De nieuwe datum wordt gezet op 10 juni 2017. Meer info volgt via de gebruikelijke kanalen.

BK senioren

Belgisch Kampioenschap Senioren 2016

Op 30 april 2016 vindt in Wanze het Belgisch Kampioenschap Badminton voor Senioren plaats.

Lees meer »

BK senioren

Poona Mortsel organiseert BK senioren op 25 en 26 april

Op 25 en 26 april organiseert Badmintonclub Poona Mortsel, in samenwerking met Badminton Vlaanderen, het Belgisch kampioenschap senioren (vanaf 35 jaar) enkel, dubbel en gemengd dubbel. Dit staat garant voor spannende matchen op een nog steeds zeer hoog niveau.

Lees meer »

BK senioren

Belgisch Kampioenschap Senioren 2015

Op 25 en 26 april organiseert Badmintonclub Poona Mortsel, in samenwerking met Badminton Vlaanderen, het Belgisch kampioenschap senioren  (vanaf 35 jaar) enkel, dubbel en gemengd dubbel.  Dit staat garant voor spannende matchen op een nog steeds zeer hoog niveau.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed