BK senioren

BK senioren

Belgische kampioenschappen badminton senioren 2022

Onze edele sport in zijn meest zuivere vorm, dat is voor mij het Belgisch kampioenschap badminton voor senioren. Stuk voor stuk liefhebbers van onze zo geliefkoosde activiteit, en dat al decennialang! OK, er staan nationale titels op het spel, maar laat dit u niet misleiden: de onderlinge kameraadschap, het gedeelde respect voor elkaar en die onvergetelijke momenten bij de dopingcontrole (drink na een lange dag maar eens drie liter water met iemand, dat schept een band) staan eigenlijk centraal en vormen het kloppend hart van dit tornooi. Zoals steeds lag de kracht niet in het getal, maar wel in de kwaliteit van het deelnemersveld. Ik fiets even met jullie langs de protagonisten van dit tornooi.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 2020 geannuleerd

Het BK Senioren van 30 mei 2020 werd wegens de huidige Corona-crisis geannuleerd.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 2020

Datum en locatie bekend voor het BK Senioren 2020!

Lees meer »

BK senioren

Verslag BK Senioren

LEUVEN – Terwijl huisfotograaf Schoonbaert zich neerboog over de zoveelste klassementensaga in badmintonland, knielden de echte helden neer, voor datgene waar men zich minstens één keer per jaar al eens aan durven te pijnigen: leeftijd. Op zondag 28 april verzamelde de nationale top zich in Leuven voor de Belgische Kampioenschappen Senioren. Zeg maar met een vleugje flegmatiek, een tricolore randje nostalgie verstrengeld met een pure nuchtere kijk: de veteranenkampioenschappen. ...

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren

Op zondag 28 april zakken de beste Belgische badmintonners af naar Leuven voor het BK Senioren.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren

In het kader van haar zestigjarig bestaan, organiseert Royal Badminton Club Verviers en de Ligue Francophone Belge de Badminton dit jaar het Belgisch Kampioenschap voor senioren.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 10 juni 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert Smash BC het BK voor senioren. De club uit Heusden-Zolder verwelkomt je in sporthal Berkenbos.

Lees meer »

BK senioren

Nieuwe datum Belgische Kampioenschappen Senioren

De Raad van Bestuur van Badminton Vlaanderen keurde de kandidatuur van Smash BC uit Heusden-Zolder voor de Belgische Kampioenschappen Senioren goed. De nieuwe datum wordt gezet op 10 juni 2017. Meer info volgt via de gebruikelijke kanalen.

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed