BK senioren

BK senioren

Terugblik op het Belgisch Kampioenschap Senioren 2023

We kijken terug op een fantastisch weekend dankzij de nabeschouwing van Peter Nees en foto's van onze huisfotograaf.

Lees meer »

BK senioren

Voorbeschouwing Belgisch Kampioenschap Senioren 2023

HONDERDZESTIEN! Maar liefst 116 inschrijvingen voor de Belgische kampioenschappen voor senioren, dat is een rapport waarmee de goede zielen van organiserende club Hebad met meer dan opgeheven hoofd kunnen thuiskomen (en misschien zelfs een brommer aan hun mama en papa kunnen vragen). Alles wat deze Limburgse vereniging op dit moment aanraakt, lijkt in goud te veranderen: een eerste landstitel in de Victor League en nu ook een recordverbrekende editie van het BK. Goed bezig, badmintonvrienden!

Lees meer »

BK senioren

Last call: registraties sluiten af

Vrijdag, 14 april om 23:59 sluiten de registraties af.

Lees meer »

BK senioren

Save the date!

Het Belgisch Kampioenschap Senioren vindt plaats op zaterdag 29 april in Sporthal Olympia in Heusden-Zolder.

Lees meer »

BK senioren

Belgische kampioenschappen badminton senioren 2022

Onze edele sport in zijn meest zuivere vorm, dat is voor mij het Belgisch kampioenschap badminton voor senioren. Stuk voor stuk liefhebbers van onze zo geliefkoosde activiteit, en dat al decennialang! OK, er staan nationale titels op het spel, maar laat dit u niet misleiden: de onderlinge kameraadschap, het gedeelde respect voor elkaar en die onvergetelijke momenten bij de dopingcontrole (drink na een lange dag maar eens drie liter water met iemand, dat schept een band) staan eigenlijk centraal en vormen het kloppend hart van dit tornooi. Zoals steeds lag de kracht niet in het getal, maar wel in de kwaliteit van het deelnemersveld. Ik fiets even met jullie langs de protagonisten van dit tornooi.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 2020 geannuleerd

Het BK Senioren van 30 mei 2020 werd wegens de huidige Corona-crisis geannuleerd.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 2020

Datum en locatie bekend voor het BK Senioren 2020!

Lees meer »

BK senioren

Verslag BK Senioren

LEUVEN – Terwijl huisfotograaf Schoonbaert zich neerboog over de zoveelste klassementensaga in badmintonland, knielden de echte helden neer, voor datgene waar men zich minstens één keer per jaar al eens aan durven te pijnigen: leeftijd. Op zondag 28 april verzamelde de nationale top zich in Leuven voor de Belgische Kampioenschappen Senioren. Zeg maar met een vleugje flegmatiek, een tricolore randje nostalgie verstrengeld met een pure nuchtere kijk: de veteranenkampioenschappen. ...

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed