Nieuws

Airbadminton

Nightwatch Nations Cup in Utrecht

Badminton Nederland organiseert in samenwerking met Sportworx het eerste internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, de Nightwatch Nations Cup. Dit unieke sportevenement vindt plaats op zondag 29 augustus 2021 in het King of the Court stadion op het Jaarbeursplein in Utrecht. Het Nederlands AirBadmintonteam strijdt op deze dag samen tegen de Nationale teams van België, Duitsland en Frankrijk om de Nightwatch Nations Cup 2021.
 

Lees meer »

Vorming

Bijscholing Voetenwerk Smash BC

Badmintonclub Smash BC organiseert op 23 september van 19u00 tot 22u00 een bijscholing voor trainers binnen het jeugd- en G-badminton omtrent het voetenwerk in enkel- en dubbelspel. Deze zal door niemand minder dan Leonard van Velzen gegeven worden! Aarzel niet en schrijf je snel in via mail naar kris@smashbc.com met vermelding van naam en club. Kostprijs is 5 euro en is ter plaatse te betalen.

Lees meer »

Competitie

FAQ C320

Naar aanleiding van een aantal binnenkomende vragen omtrent het examen van de bijscholing C320 hebben we een FAQ opgesteld met de meest voorkomende vragen. Deze FAQ is een aanvulling op het reglement C320 en dient ter verduidelijking van een aantal situaties.

Lees meer »

Over ons

Iedereen aan boord

Welkom bij Iedereen Aan Boord!

Lees meer »

Club

Dynamo Project wordt Vlaamse Sportfederatie

Zag je het ook al? Dynamo Project wordt Vlaamse Sportfederatie. Met een nieuw logo, een nieuwe look & feel en een nieuwe website. Als sportclubbestuurder kan je rekenen op hetzelfde team, dezelfde spirit en dezelfde vertrouwde support.

Lees meer »

Airbadminton

Airbadmintonmateriaal is aangekomen!

Na heel lang wachten is het eindelijk zo ver! Alvast onze oprechte excuses voor het lange wachten! Deze week zijn we het laatste materiaal gaan ophalen zodat jullie als club kunnen starten met onze nieuwe outdoor variant Airbadminton!

Lees meer »

Airbadminton

Airbadminton Summer Tour Tienen

Nog 10 nachten slapen en de Airbadminton Summer Tour komt naar Tienen! Maak er een echte feestdag vol sport en ontspanning van.

Lees meer »

Over ons

Maand van de Sportclub

Vorig jaar moest de ‘Maand van de Sportclub’ noodgedwongen geannuleerd worden, maar dit jaar wordt deze actie met veel enthousiasme terug georganiseerd van 1 tot en met 30 september. Met de Maand van de Sportclub wil Sport Vlaanderen, samen met de sportdiensten en de sportfederaties, de clubs in de kijker zetten en deze promoten bij de lokale bevolking.
Ook willen we alle clubsporters aanzetten om, na een jaar met veiligheidsmaatregelen en beperkingen, terug naar hun sportclubs te trekken. Want sporters beleven meer, zeker in een sportclub! 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed