Nieuws

Club

Wat zit er in een EHBO-koffer?

Een schaafwonde na een val, een verstuikte vinger of een verzwikte enkel tijdens een badmintonwedstrijd: we moeten er geen tekening bij maken, de EHBO-koffer is een must voor elke sportclub of vereniging.

Lees meer »

Jeugd

Badmintonkampen 2020

De inschrijvingen voor de badmintonkampen 2020 zijn geopend!

Lees meer »

Club

Nieuwe wetgeving cateringmateriaal

Binnenkort gaat nieuwe wetgeving rond cateringmateriaal (drankbekers, flesjes, enz.) van kracht. Ook sportclubs zullen hier, bij de organisatie van evenementen, mee geconfronteerd worden. We zetten de verplichtingen even op een rijtje.

Lees meer »

Jeugd

Jeugdbadminton+ 2019

In december sluiten we traditioneel het werkingsjaar af.

Lees meer »

Vlaamse Kampioenschappen

Vlaamse Kampioenschappen 2019

Wat een weekend hebben we weer achter de rug… Gebroken harten, euforische vreugde-uitbarstingen, ultrastrakke schema’s, bevestigende toppers en hier en daar eens een kletterende verrassing: dit alles maakte van deze Vlaamse kampioenschappen alweer dé topafspraak van het najaar.

Lees meer »

Over ons

Nieuwe collega's op het DC

Vanaf deze week kunnen we twee nieuwe collega's verwelkomen op het dienstencentrum van Badminton Vlaanderen.

Lees meer »

Vlaamse Kampioenschappen

Voorbeschouwing Vlaamse Kampioenschappen 2019

Wanneer de temperaturen richting het vriespunt beginnen te evolueren, dan kan je er vergif op nemen dat Vlaanderens beste badmintonners stilaan naar hun beste vorm groeien. Traditiegetrouw staan immers in november de Vlaamse kampioenschappen gepland, DE topafspraak van het najaar. Wij fietsen even door de lotingen en maken een paar boude prognoses…

Lees meer »

BK jeugd

Nabeschouwing BK Jeugd in Leuven

In Leuven was het verzamelen geblazen voor de kampioenen van de toekomst. De Topsporthal was immers afgelopen weekend het brandpunt van het Belgische jeugdbadminton. Maar liefst 15 nationale titels stonden er op het spel, en het moet gezegd worden: het spelpeil dat bij momenten geëtaleerd werd, dat mocht er zeker zijn. We overlopen even de nieuwe en minder nieuwe nationale primussen in de diverse categorieën.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed