Nieuws

Officials

Week van de official

Van 1 tot 9 oktober 2022 zetten we opnieuw alle umpires, referees, lijnrechters, wedstrijdleiders,... in de bloemetjes. Want zonder officials, geen wedstrijden.

Lees meer »

Belgian International

Succesvolle 17de editie van de Yonex Belgian International ten einde

LEUVEN – Vandaag zijn in de Sportoase in Leuven de finales van de Yonex Belgian International gespeeld. Het internationale badmintontornooi kreeg vijf mooie winnaars en mag terugblikken op een zeer geslaagde editie.

 

Lees meer »

Belgian International

Lianne Tan naar kwartfinales Yonex Belgian International

LEUVEN – Op de tweede dag van de Yonex Belgian International hebben de Belgische badmintonners gevochten voor wat ze waard zijn. Lianne Tan zwoegde zich na een razend spannende tweede ronde naar de kwartfinales. Julien Carraggi won vlot zijn eerste ronde, maar verloor vervolgens zijn volgende wedstrijd. Clara Lassaux speelde een verdienstelijke match, maar kon haar eerste ronde niet overleven. Er zal vrijdag en zaterdag nog topbadminton te zien zijn in de Sportoase in Leuven.

 

Lees meer »

G-Badminton

Subsidieaanvraag G-sport

Tot 30 september kunnen clubs bij Sport Vlaanderen een dossier indienen voor een financiële ondersteuning voor opstartende of duurzame
G-sportclubwerking. Ook voor de organisatie van laagdrempelige of internationale 
G-sportevenementen kan een aanvraag ingediend worden. Doen jullie ook mee? Wij geven jullie graag een overzicht mee van alle G-sportsubsidies en criteria. 

Ranking

Update klassementswijziging september

De klassementswijziging van september is doorgevoerd op 07/09/2022. Kijk je klassement zeker nog eens na voor competitie/tornooien!

Lees meer »

Ranking

Klassementsupdate september

De klassementsupdate van september, die normaal op maandag 5 september zou plaatsvinden, is momenteel uitgesteld.

Lees meer »

Over ons

Nieuwe medewerkes: Elien & Jeroen

Deze maand zijn er 2 nieuwe medewerkers gestart. We stellen met veel plezier Elien Biebaut en Jeroen Casier kort voor:

Lees meer »

Vorming

Bijscholingen Smash BC

Op 22 september en 13 oktober houdt Smash BC 2 leerrijke bijscholingen.

22 september komt Ilse van de Burgwal (bondscoach van het Nederlands Para-badmintonteam) jullie inspireren hoe je jouw sporters gemotiveerd kan houden in een interactieve sessie! Dit alles om de motivatie van alle spelers (G-sporters, jeugd, volwassenen) hoog te houden.

13 oktober is het onderwerp 'krachttraining en core stability' op niveau van kinderen en jongeren. Jan Adriaens (personal trainer en eraar Sports Performance Training) zal praktische tips geven om ervoor te zorgen dat er minder blessures en overbelasting is.

 

Kostprijs voor beide bijscholingen is 10 euro. Betalen doe je ter plekke.

Alle trainers en jeugdbegeleiders mogen hier aan deelnemen. Iedereen ontvangt ook een attest van deelname.

 

Meer informatie in de affiches hieronder!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed