Nieuws

Competitie

Update competitie 2020-2021

Afgelopen week werd er vanuit Badminton Vlaanderen gecommuniceerd omtrent het stil leggen van de competitie in deze onzekere tijden van het COVID-19 virus. In overleg met de provincies is er besloten dat Badminton Vlaanderen een algemene update geeft die voor alle provincies van kracht zijn.

Lees meer »

Persbericht

Binnensporten verboden

Binnensporten en evenementen worden verboden, en cultuurhuizen moeten de deuren sluiten. Dat zijn een aantal maatregelen die Vlaamse regering vanaf woensdag neemt om de corona-epidemie in Vlaanderen in te dammen.  Een volledig overzicht van de nieuwe maatregelen vindt u hieronder.

Lees meer »

Topsport

Start SaarLorLux Open

Vandaag start in Saarbrücken de SaarLorLux Open, een BWF Tour Super 100 tornooi.

Lees meer »

Persbericht

Maatregelen voor de sportsector vanaf 23 oktober

Vanuit de klankbordgroep werd een document opgemaakt met de maatregelen die vanaf 23 oktober gelden. Je leest er hieronder meer over.

Lees meer »

Over ons

BAV 2020 wordt verplaatst naar januari 2021

De BAV van december 2020 zal verplaatst worden naar 16 januari 2021.

Lees meer »

Over ons

Vacature teamcoach

Haal jij je energie uit het coachen, ontwikkelen en motiveren van collega’s? Zou je jezelf omschrijven als een positief ingestelde persoon, met een stevige ervaring in projectwerk? Ben je iemand die kiest voor een resultaatgerichte aanpak, met een gezonde dosis enthousiasme, en een sterke interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

Over ons

Vacature administratief medewerker (boekhouding & HR)

Zou je jezelf omschrijven als een administratieve duizendpoot met een sterke interesse in sport? Ben je iemand die kiest voor een gestructureerde aanpak, die een gezonde dosis enthousiasme heeft en interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

BK jeugd

Annulatie BK Jeugd 2020

In het algemeen belang van de Volksgezondheid en gezien de verstrengde Covid-19 maatregelen heeft de Koninklijke Belgische Badminton Federatie in overleg met de Stad Malmedy, de LFBB en Badminton Vlaanderen beslist om het BK Jeugd van 14 en 15 November 2020 niet te laten doorgaan. Er wordt verder bekeken of het BK Jeugd 2020 eventueel nog in 2021 georganiseerd kan worden of dat de editie 2020 volledig wordt geschrapt.
 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed