Nieuws

Club

Herlaad jouw sportclub!

Samen stomen we je sportclub klaar voor de toekomst!

Lees meer »

Jeugd

Badmintonkamp De Dijlevallei

Van 3 tot 9 juli gaat het zomerkamp van Dijlevallei i.s.m. Blauwput door voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

 

Lees meer »

G-Badminton

Fazza-Dubai Para Badminton International 2021

Ook het para badminton kende in 2020 en 2021 zijn Covid-19 problemen waardoor het tornooi in Dubai het eerste was dat na 11 maanden kon doorgaan.

Lees meer »

Vorming

Webinar M-coachen en managen

Hoe volg je de ontwikkeling van jonge sporters op doorheen het seizoen? We bespreken hoe we aan de hand van een aantal sleutelwoorden jouw M-aanpak kunnen verzekeren op langere termijn. Het gaat immers over het duurzaam motiveren van jeugdsporters. Zo kan jij dit integreren in jouw werkveld en word je niet alleen coach met de M-factor, maar ook ambassadeur van de M-factor!

Lees meer »

Tornooien

Tornooikalender 2021-2022

Alle toernooiaanvragen voor volgend seizoen zijn inmiddels verwerkt. De afgewerkte kalender is vanaf vandaag te raadplegen op onze website. Je kan de toernooikalender terugvinden op onze website onder de tab toernooien optie kalender en kies vervolgens voor toernooikalender download.

Lees meer »

Jeugd

Sportkampen voor de jeugd

Elke zomervakantie organiseert W&L enkele sportkampen. Hieronder vind je per kamp meer informatie en het inschrijvingsformulier. 

Lees meer »

Competitie

Vernieuwing C320

Zoals reeds aangekondigd werd er ​afgelopen maanden een vernieuwde C320, het competitiereglement, ontworpen in samenspraak met de provincies. Op basis van deze constructieve samenwerking kunnen wij vandaag het vernieuwde reglement aan jullie voorstellen. 

Lees meer »

Persbericht

Overlijden van Serge Willemot (2/8/32 – 23/3/21)

Een van de belangrijke pioniers van de KBBF, was 16 jaar lang de penningmeester van de bond tussen 1960 en 1976, en heeft ingestaan voor een gezond financieel beleid op het ogenblik dat overheidssteun nog onbestaande was. Hij was lid van Ghent B.C., steeds vrolijk en positief, toernooiorganisator en een goede badmintonspeler. Serge werkte enthousiast voor de groei van badminton en heeft o.a. jarenlang met succes de verdeling van Carlton rackets en shuttles in België gedaan. Hij heeft op die manier vele goede spelers via sponsoring met professioneel badminton materiaal voorzien. 
Badmintonspelers zullen hem steeds erkentelijk blijven.
 

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed