Nieuws

Persbericht

Update Corona Provincie Antwerpen

Het aantal besmettingen is de laatste weken sterk gestegen, vooral in provincie Antwerpen. Om de epidemie tegen te gaan en de veiligheid en gezondheid van alle Antwerpenaars te verzekeren, gelden nieuwe maatregelen.

Lees meer »

Vorming

Shuttle Time app

De shuttle time applicatie is nu beschilbaar in het Nederlands!

Lees meer »

Persbericht

Georges Kaiser overleden

Georges Kaiser, medeoprichter en jaren lange voorzitter van St. Julienne Badminton Club uit Verviers, is op 90 jarige leeftijd overleden.

Lees meer »

Club

Update Corona (05/08/20)

Begin deze week hield de nationale veiligheidsraad een persconferentie waar de nieuwe maatregelen werden uitgelegd. Na de publicatie van het ministerieel besluit op 28/07/20 zullen volgende extra maatregelen van kracht zijn:

Lees meer »

Vorming

Bijscholingen badminton

Bijscholingshonger?

Lees meer »

G-Badminton

WANDEL - LOOP - FIETS Ten voordele van jouw sportclub én de G-sport

CHALLENGE YOUR CLUB!
De Vlaamse sportclubs gaan de uitdaging aan om samen 1.000.000 km bij elkaar te sporten! De challenge loopt van 17/7 tot 17/9.

Lees meer »

Ranking

Nieuw ranking- en klassementsysteem

Zoals reeds aangekondigd zijn we bij Badminton Vlaanderen in samenwerking met onze collega’s van LFBB afgelopen seizoen druk in de weer geweest met het uitwerken van een nieuw ranking- en klassementsysteem.

Lees meer »

Over ons

Badminton Vlaanderen zoekt een nieuwe medewerker

Zou je jezelf omschrijven als een administratieve duizendpoot met een sterke interesse in sport? Ben je iemand die kiest voor een gestructureerde aanpak, die een gezonde dosis enthousiasme heeft en interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van Badminton Vlaanderen te versterken!

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed