Nieuws

Officials

Opleiding wedstrijdleider

Na de populariteit van de eerste opleiding wordt de tweede opleiding voor wedstrijdleiders georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 26 februari 2022 in regio Gent, van 9h tot 18h. Er zal een lunch worden voorzien, zodat jullie s ’middags jullie energieniveaus op peil kunnen houden! De kostprijs van de opleiding bedraagt €30. Ook dienen deelnemers minimum 17 jaar te zijn om deel te mogen nemen aan de opleiding.

We streven naar een maximum van 40 deelnemers. Vol is vol!

Lees meer »

Vorming

Start 2 Coach

In 2022 starten we met een vernieuwde Start 2 Coachmodule. Deze Start 2 Coachmodule is een eerste aanzet voor beginnende trainers om kennis te maken met de verschillende aspecten rond coaching. Deze omhelst 15 uur, een theoretisch online examen en een praktijkexamen Deze zullen doorgaan op zaterdag 9,16 en 23 april 2022.

Lees meer »

Tornooien

Toernooiaanvraag seizoen 2022-2023

Zoals elk jaar kunnen clubs tot einde februari hun officieel toernooi aanvragen.

Lees meer »

Officials

Badminton Vlaanderen is op zoek naar nieuwe umpires!

Badminton Vlaanderen en zijn werkgroep WFC organiseert samen met de provincies een opleiding Umpire in 2022. Tijdens deze cursus komt zowel het theoretische- als het praktische gedeelte aan bod.

Lees meer »

Over ons

Sluiting DC in december

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we in december onze deuren. Van 20/12/2021 tot 31/12/2021 zullen we niet op de bureau aanwezig zijn. Je kan ons nog altijd contacteren via info@badmintonvlaanderen.be

Lees meer »

Officials

Allereerste interland in Airbadminton – Utrecht 29 augustus 2021

En het mocht een beetje geld kosten want het werd volledig betaald door BWF.

Lees meer »

Officials

Opleiding wedstrijdleider 8/01/2022

Na een lange pauze wordt er opnieuw een opleiding wedstrijdleider georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 8 januari 2022 in regio Mechelen, van 9h tot 17h. Er zal een lunch voorzien worden, zodat jullie s ’middags jullie energieniveaus op peil kunnen houden! De kostprijs van de opleiding bedraagt €30.

Lees meer »

Jeugd

Jeugdbadminton+ in het covid jaar 2021

De covid 19 maatregelen hebben een zeer grote weerslag gehad op de jeugdwerkingen, zeker in de eerste 6 maanden van dit kalenderjaar.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed