Nieuws

Topsport

Vacature Technisch Directeur Topsport - Vacancy Technical Director Top Sport

Badminton Vlaanderen is op zoek naar een nieuwe directeur Topsport. Zit beleid topsport in je genen? Badminton Vlaanderen geeft je de professionele kans.

Lees meer »

Topsport

Dag 3 European Men’s & Women’s Team Championships 2020

Op de Europese badmintonkampioenschappen voor teams wist onze nationale damesploeg zich net niet bij de laatste 8 te scharen. Ze namen wel vlot afstand van IJsland met 4-1, maar dit bleek onvoldoende om zich te kwalificeren als beste tweede. Ook de Belgische mannenploeg bereikte de eliminatiefase uiteindelijk niet na een nederlaag tegen thuisland Frankrijk.

Lees meer »

Topsport

Dag 2 European Men’s & Women’s Team Championships 2020

De Belgische badmintondames hebben zich op dag 2 van de Europese kampioenschappen op grandioze wijze herpakt na de nederlaag op de openingsspeeldag tegen Rusland. Litouwen werd met 5-0 weggezet. De heren zouden later op de dag niet onderdoen voor hun collega’s en trakteerden de Hongaren eveneens op een droge 5-0.

Lees meer »

Topsport

European Men’s & Women’s Team Championships 2020

Op dag 1 van de Europese kampioenschappen badminton per ploeg te Liévin (Frankrijk) kende de Belgische mannenploeg een voortvarende start door de ontmoeting met Turkije winnend (4-1) af te sluiten. De dames leden een logische nederlaag tegen tweede reekshoofd Rusland ondanks stevig weerwerk.

Lees meer »

Competitie

Halve finale Victor League

Met de Belgische kampioenschappen in de kleren begaf het nationale badmintoncircus zich in stevige vaart richting Anderlecht. Onmiskenbaar met de wind in de zeilen liep zaal CERIA ongemoeid vol. Voor een potige pot badminton moest je zaterdag dan ook aan Sentier de la Drêve zijn. De halve finales in de play-offs in de Victor League kenden op zijn zachtst uitgedrukt een spectaculair scenario.

Lees meer »

BK senioren

BK Senioren 2020

Datum en locatie bekend voor het BK Senioren 2020!

Lees meer »

Club

7 tips: jouw sportclub in de pers

Persaandacht genereren voor je sporters en sportclub, het blijft een moeilijk gegeven. We willen onze sport(club) promoten, ook in de media. Maar hoe pak je dit nu aan? 

Lees meer »

BK elite

Nabeschouwing BK Elite 2020

Sportpark Lakerveld te Houthalen ontving het eerste weekend van februari het kruim van het Belgische badminton met slechts 1 doel voor ogen. Wat er op het spel stond? Onuitwisbare glorie en roem. Het werd een gedenkwaardige editie, om verscheidene redenen, waarin bepaalde spelers zich in de annalen van onze prachtige sport vereeuwigden.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed