Nieuws

Competitie

Verlenging transferperiode

De transferperiode zal verlengd worden tot en met 30 juni. Dit houdt in het aanvragen van een transfer, het uitlenen van een speler en de intentieverklaring voor het spelen in het buitenland. Voor transfers naar LFBB geldt de originele deadline van 20 juni.


Voor de intentieverklaring voor het spelen in het buitenland dient enkel de bevestiging opgestuurd te worden.

 

Alle aanvragen dienen nog steeds aangetekend per brief opgestuurd te worden, zoals vermeld in de desbetreffende regelementen. Dit is een door Sport Vlaanderen opgelegde maatregel, welke tot op dit moment nog niet versoepeld is.

Aangezien we op dit moment niet zeker kunnen zijn van het ontvangen van deze zendingen vragen wij het volgende:

 

De verzendbewijzen via mail (foto, scan,...) naar dylan@badmintonvlaanderen.be te sturen, met de betrokken secretaris in CC, dit om conflicten te vermijden. Graag ook vermelden naar welke club getransfereerd of uitgeleend wordt.

 

Voor de personen die ons reeds een brief gestuurd hebben, ook hier zouden we voor de zekerheid graag verzendbewijzen ontvangen via mail. De handtekeningen mogen digitaal gebeuren.

Over ons

Stockageruimte gezocht

Badminton Vlaanderen wil graag een oproep doen voor het zoeken naar een nieuwe stockageruimte van ± 50 m² voor het uitleenmateriaal.

Lees meer »

Persbericht

Olympische Spelen uitgesteld naar 2021

Het is nu zeker dat er geen Olympische Spelen komen deze zomer. Het grootste sportevenement ter wereld schuift een jaartje op, maar dat heeft heel wat praktische, sportieve en logistieke gevolgen.

Lees meer »

Topsport

TSV Heimaterde zoekt hoofdtrainer

TSV Heimaterde 1925 Mülheim a. d. Ruhr zoekt een nieuwe hoofdtrainer!

Lees meer »

Persbericht

#blijfsporten

Blijf sporten wil de bevolking een wetenschappelijk correcte houvast bieden over hoe (niet) te sporten in deze Corona-tijden. Blijf sporten en bewegen, hou je fit.

Lees meer »

Persbericht

Voorkom de verspreiding van COVID-19 in 7 stappen

Het Corona-virus beheerst ons hedendaags leven, wij zetten in 7 stappen even op een rijtje wat je kan doen om de verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen.

Lees meer »

Persbericht

Competitief badminton in nasleep van het COVID-19 virus

De impact van de huidige federale maatregelen genomen in het kader van het wereldwijd oprukkende COVID-19 virus op ons dagelijks leven zijn enorm, ook op onze geliefde badmintonsport. Niemand kan met zekerheid zeggen hoelang deze crisis nog zal duren, waardoor we als federatie vorige week reeds genoodzaakt waren een tijdelijke opschorting van alle competitieve activiteiten door te voeren, en dit tot en met 19 april.

De Technische Commissie van Badminton Vlaanderen heeft na zorgvuldige beraadslaging, waarbij verschillende scenario’s en de impact op huidig en volgend seizoen geanalyseerd werden, de volgende beslissing genomen betreffende de huidige speelvrije periode en de periode die na 19 april volgt:

Lees meer »

Persbericht

BREAKING: Geen competitie en tornooien van 12/03/2020 t.e.m 19/04/2020

 

De Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen hebben na intern overleg beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april 2020 niet te laten doorgaan.
 

De federaties volgen hiermee de richtlijnen op federaal, regionaal en/of lokaal niveau om de verspreiding van het coronavirus in ons land zoveel mogelijk tegen te gaan en te vertragen.

Voor wat betreft de trainingen adviseren wij onze clubs om overleg te plegen met de gemeentelijke overheden/verhuurders. De federaties hebben op dat vlak geen bevoegdheid. 

Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen zullen we in overleg met de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen proberen kort op de bal te spelen en snel communiceren via onze sociale media.

Namens de Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen.

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed