Over ons

Over ons

Verbeterde Verzekeringsprocedure bij Badminton Vlaanderen

In samenwerking met verzekeringsmaatschappij Arena heeft Badminton Vlaanderen het verzekeringsproces geoptimaliseerd. Lees verder om te ontdekken hoe je nu claims kan indienen.

Lees meer »

Over ons

Overlijden Filip Vigneron

Met droefheid delen we het nieuws mee van het overlijden van Filip Vigneron, een icoon in de Belgische badmintonwereld. Filip was niet alleen een buitengewone sportman, maar ook een geliefde persoonlijkheid binnen de badmintongemeenschap.

Lees meer »

Over ons

Badminton Vlaanderen lanceert nieuw logo

Badminton Vlaanderen heeft zijn oude, lichtgrijze rode logo vervangen door een dynamische en inclusieve huisstijl. Deze nieuwe uitstraling geeft een fris gevoel en benadrukt de kernwaarden van de sportfederatie.

Lees meer »

Over ons

Badminton Vlaanderen kiest voor Twizzit

Samen met de Waalse badmintonfederatie LFBB, kiest Badminton Vlaanderen voor Twizzit, een totaaloplossing om de ledenadministratie, communicatie en financiën maximaal te automatiseren. 

Lees meer »

Over ons

Dienstencentrum op Paasmaandag gesloten

Het kantoor van Badminton Vlaanderen is gesloten op maandag 1 april wegens Paasmaandag.

Lees meer »

Over ons

VIP2024, ga mee naar Parijs!

Vlaanderen stoomt zich klaar voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. In 2024 trekken we met een hele delegatie topsporters naar de Franse hoofdstad om onze medailleambities waar te maken. De Vlaamse topsporters worden in 2024 onze vips, onze Vlamingen in Parijs, en het is onder die VIP2024-vlag dat ze ook heel Vlaanderen letterlijk en figuurlijk in beweging willen brengen. Samen met de topsporters en de sportfederaties moedigen we alle sportclubs in Vlaanderen en Brussel aan om het olympisch gevoel op te roepen en met je clubleden en supporters de drie VIP2024-uitdagingen aan te gaan. Word VIP2024-sportclub en ga naar Parijs!

Lees meer »

Over ons

Pol Biesmans is nieuwe medewerker bij Badminton Vlaanderen

Pol Biesmans vervoegt het team op het dienstencentrum en is verantwoordelijk voor Opleidingen & Bijscholingen alsook G-Badminton. Badminton Vlaanderen haalt zo een gemotiveerde en ervaren badmintonspeler met de nodige expertise in huis.

Lees meer »

Over ons

Word lid van het Onafhankelijk Financieel Comité bij Badminton Vlaanderen

Wil jij een significante rol spelen in het waarborgen van financiële transparantie en stabiliteit binnen Badminton Vlaanderen? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team als lid van het Onafhankelijk Financieel Comité. Als lid van dit comité heb je de mogelijkheid om directe invloed uit te oefenen op het financiële beleid en de richting van onze organisatie.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed