Over ons

Over ons

Iedereen aan boord

Welkom bij Iedereen Aan Boord!

Lees meer »

Over ons

Maand van de Sportclub

Vorig jaar moest de ‘Maand van de Sportclub’ noodgedwongen geannuleerd worden, maar dit jaar wordt deze actie met veel enthousiasme terug georganiseerd van 1 tot en met 30 september. Met de Maand van de Sportclub wil Sport Vlaanderen, samen met de sportdiensten en de sportfederaties, de clubs in de kijker zetten en deze promoten bij de lokale bevolking.
Ook willen we alle clubsporters aanzetten om, na een jaar met veiligheidsmaatregelen en beperkingen, terug naar hun sportclubs te trekken. Want sporters beleven meer, zeker in een sportclub! 

Lees meer »

Over ons

Algemene vergadering 26 juni

Afgelopen weekend konden alle clubs de Algemene vergadering van 26 juni bijwonen. Voor de tweede maal werd deze digitaal georganiseerd.

Lees meer »

Over ons

Eerste editie Badminton TV

Op 15, 16 en 17 juni werd vanuit het Yonex Center te Aartselaar de eerste editie van Badminton TV uitgezonden. Verschillende interviews met officials, vrijwilligers, topsporters en trainers, bestuurders en medewerkers van Badminton Vlaanderen, maar ook opleidingen en bijscholingen en een blik naar de Yonex Belgian International later in oktober dit jaar kwamen aan bod. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld het interview met Viktor Axelsen.

Lees meer »

Over ons

Eerste aflevering Badminton TV

Vanavond om 19u30 start de eerste aflevering van Badminton TV! Schakel zeker tijdig in, want het belooft zeer interessant te worden.

Lees meer »

Over ons

Oproep rechtscolleges

We zijn op zoek naar extra kandidaten om te zetelen in onze vernieuwde rechtscolleges. We zijn in het bijzonder op zoek naar kandidaten met een juridische achtergrond.

Voel jij je geroepen of had je hier graag meer informatie over ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met Mieke (mieke@badmintonvlaanderen.be).

 

Vermits onze algemene vergadering er binnenkort aankomt, moeten de kandidaturen ons ten laatste op 17/06/2021 bereiken.

Over ons

Badminton TV op 15, 16 en 17 juni

In het kader van het relanceplan dat Badminton Vlaanderen opmaakte om de heropstart van badminton te ondersteunen, creëerde de federatie een nieuw concept, met name Badminton TV.

Lees meer »

Over ons

Eindelijk, het is zover: Badminton vanaf 9 juni

In de avond van 4 juni 2021 werd het Ministrieel Besluit gepubliceerd waarin de beslissingen te lezen zijn die verband houden met de wijzigingen betreffende de coronamaatregelen. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed