Over ons

Over ons

Mieke Vos komt het DC versterken

Vandaag start Mieke Vos als nieuwe werknemer bij Badminton Vlaanderen. Zij zal verantwoordelijk zijn voor financiën en personeel.

Lees meer »

Over ons

BAV 2020 wordt verplaatst naar januari 2021

De BAV van december 2020 zal verplaatst worden naar 30 januari 2021.

Lees meer »

Over ons

Gezocht: externe medewerkers RvB

Badminton Vlaanderen is op zoek naar externe medewerkers, die samen met de Raad van Bestuur en de interne medewerkers het beleidsplan willen realiseren en de visie en sportieve toekomst van de federatie willen uitzetten.

Lees meer »

Over ons

Gezocht: badmintonners met webapp-design ervaring

Digitalisatie en automatisering zijn meer dan ooit belangrijk, ook binnen onze sport. Daarom willen we bij Badminton Vlaanderen dit seizoen een app ontwikkelen specifiek voor onze interclub competitie.

Lees meer »

Over ons

Vacature teamcoach

Haal jij je energie uit het coachen, ontwikkelen en motiveren van collega’s? Zou je jezelf omschrijven als een positief ingestelde persoon, met een stevige ervaring in projectwerk? Ben je iemand die kiest voor een resultaatgerichte aanpak, met een gezonde dosis enthousiasme, en een sterke interesse in de werking van een Sportfederatie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Lees meer »

Over ons

Badminton Vlaanderen zoekt rechters voor rechtscolleges

Met het oog op een vlot werkende juridische structuur binnen Badminton Vlaanderen zijn we op zoek naar rechters (m/v) voor de rechtscolleges.

Lees meer »

Over ons

Week van de official

In de Week van de Official (van 3 tot 11 oktober 2020) zetten we ieder jaar alle referees, umpires, lijnrechters,... in de bloemetjes. Want zonder officials, geen wedstrijden.

Lees meer »

Over ons

Verslag algemene vergadering

Het verslag van de algemene vergadering van Badminton Vlaanderen is beschikbaar.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed