Tornooien

Tornooien

Toernooikalender 2018-2019

Alle toernooiaanvragen voor volgend seizoen zijn inmiddels verwerkt. De afgewerkte kalender is vanaf vandaag te raadplegen op onze website.

Lees meer »

Tornooien

Toevoeging privacy artikel C270

Het reglement C270 heeft een lichte wijziging ondergaan in het kader van de aangepast privacy wetgeving. 

Lees meer »

Tornooien

Tornooiaanvraag seizoen 2018-2019

Zoals elk jaar kunnen clubs tot einde februari hun officieel toernooi aanvragen.

Om dit te doen, klik even naar deze pagina voor wat bijkomende info of ga rechtstreeks naar de aanvraag module. Maak tevens van het moment gebruik om jullie licentie voor 2018 aan te vragen bij visual reality.

Ook dit seizoen zijn er 2 belangrijke factoren:

  • Het reglement C250 is nog steeds van kracht. Elke club die een toernooi organiseert dient over een official te beschikken. Het kan hierbij gaan om een referee en/of umpire. Indien dit niet het geval is, zal de club een factuur ontvangen tegen eind maart 2018. Is er iemand in opleiding op het ogenblik van de toernooiaanvraag en hij/zij slaagt, dan kan de club de som terugvorderen. 
  • De 2de factor is de aanwezigheid van een AED toestel. Dit is eerder om statistisch rede van belang maar speelt geen rol in de toekenning van een toernooi in Vlaanderen.

Tornooien

Belgisch Kampioenschap Badminton Politie - en veiligheidsdiensten

Op vrijdag 15 december organiseert de Belgische Politie Sportbond het Belgisch Kampioenschap Badminton voor Politie - en Veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Tornooien

Voorbeschouwing Flemish Summer Event in Wetteren

Zaterdag 12 en zondag 13 augustus zakken maar liefst 455 spelers af naar Wetteren voor de seizoensopener. Een voorsmaakje mag alvast niet ontbreken. Lees hier de voorbeschouwing van het Flemish Summer Event 2017.

Lees meer »

Tornooien

Nabeschouwing Lokerse

Gaspard & Devooght (Bastogne) enkellaureaten op toptornooi Lokeren.

Lees meer »

Tornooien

Hoogstaande 15de editie van Victor Jot te Edegem

Het Victor Jot 2017 was dit jaar aan zijn 15de editie toe en voor de 2de keer maakte de U17 deel uit van het U17 BE circuit. Dat maakte dat er tal van internationale spelers inschreven op jacht naar rankingpunten om een plaats te verwerven op het U17 EK in november 2017 te Praag.

Lees meer »

Tornooien

Nog slechts tot 28/02/2017 om tornooi aan te vragen voor seizoen 2017-2018

Zoals elk jaar kunnen clubs tot einde februari hun officieel tornooi aanvragen.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed