Tornooien

Tornooien

Nabeschouwing Vlaamse Kampioenschappen

26 en 27 november 2022 zal voor eeuwig in de annalen van het Vlaamse badmintonlandschap gegraveerd blijven. Na drie jaar verstoken gebleven te zijn van het mooiste tornooi van de kalender, reanimeerde badmintonclub De Nekker de door COVID19 gevelde patiënt op treffende wijze met een onberispelijke organisatie, een warme verwelkoming (al die bekende gezichten, het deed deugd!) en vooral een sportief topevent. We fladderen even in vogelvlucht doorheen de geleverde krachttoeren van het afgelopen weekend.

Lees meer »

Tornooien

Victor League, de voorronde sluit af met belangrijke ontmoetingen

De laatste ontmoetingen van de voorronde van de nationale competitie zijn al in zicht.

Lees meer »

Tornooien

Winst voor Belgiƫ op de Portugal Open U17

Voor de Portugal Open U17, dat plaatsvond van 25/11/2022 tot 27/11/2022 in Caldas da Rainha, reisde Topsport Badminton Vlaanderen met maar liefst 10 spelers.

Lees meer »

Tornooien

Foto's Vlaamse Kampioenschappen

 De foto's zijn opgeladen op de website.

Lees meer »

Tornooien

Bekijk de foto's van het BK Jeugd 2022

De foto's zijn opgeladen!

Lees meer »

Tornooien

Voorbeschouwing Vlaamse kampioenschappen 2022

Maar liefst 1098 dagen zal het geleden zijn dat er een Vlaams kampioenschap zijn beslag kende… Een historisch lange leemte om ons welgekende redenen die ons badmintonhart hevig deed bloeden.

Lees meer »

Tornooien

Nabeschouwing Belgisch Kampioenschap Jeugd 2022

Afgelopen weekend werd de kaart van de jeugd getrokken. In Londerzeel vonden de Belgische Kampioenschappen Jeugd plaats. Een vertoning om duimen en vingers bij af te likken, om van te likkebaarden, om op het puntje van je stoel te gaan zitten, en nog veel meer dan dat. Kortom, een schot in de roos met veel emotievolle, talentrijke en strijdvaardige spelers. De jonge kampioenen van vandaag. De atleten van morgen. De toekomst van onze sport.

Lees meer »

Tornooien

Een fantastisch Belgisch Kampioenschap Jeugd!

Blik terug op een schitterend week-end van het Belgisch Kampioenschap Jeugd 2022. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed