Tornooien

Tornooien

Voorinschrijvingen EK Senioren geopend

Van 25 tot 31 augustus 2024 vindt het EK Senioren plaats in Heusden-Zolder. De club Smash BC neemt de organisatie van dit event op zich op en zal er een waar spektakel van maken. België wenst uiteraard een sterk team af te vaardigen voor dit EK. Vandaar deze oproep. Heb je altijd als eens willen deelnemen aan een EK? Wil je je badmintonkunde tonen aan heel Europa? Lees hier de voorwaarden.

Lees meer »

Tornooien

EK 2024 in Saarbrücken

Vanaf vandaag, maandag 8 april, begint in het Duitse Saarbrücken de strijd om de Europese titels. Tot en met zondag 14 april spelen de beste badmintonners van Europa om eremetaal. Mis niets en lees alle informatie.

Lees meer »

Tornooien

3 Belgische medailles op de U17 Portugal Open 2023

Vanuit de U17 Portugal Open 2023 was het zondag feest want maar liefst 3 Belgische medailles werden in de wacht gesleept.

Lees meer »

Tornooien

Nieuwe organisatievoorwaarden

Goed nieuws voor clubs die kampioenschappen willen inrichten. Badminton Vlaanderen voorziet vernieuwde voorwaarden, zoals een organisatieforfait.

Lees meer »

Tornooien

Yonex BJMC 2023

De jonge winnaars van het Yonex Belgian Junior Mastercircuit 2022, werden op 22 april uitgenodigd door de KBBF op een prijsuitreiking in het Yonex Center.

Lees meer »

Tornooien

Meer dan 400 badmintonspelers op het grootste Europese VICTOR JOT tornooi

Badmintonclub OLVE uit Edegem organiseerde het voorbije paasweekend het grootste Europese badmintontornooi voor jeugdspelers. 

Lees meer »

Tornooien

32ste Magnum Tornooi

Al een aantal jaar organiseert Badminton Klein Boom Putte het Internationale Magnum Tornooi.🏸

Lees meer »

Tornooien

Nabeschouwing Vlaamse Kampioenschappen

26 en 27 november 2022 zal voor eeuwig in de annalen van het Vlaamse badmintonlandschap gegraveerd blijven. Na drie jaar verstoken gebleven te zijn van het mooiste tornooi van de kalender, reanimeerde badmintonclub De Nekker de door COVID19 gevelde patiënt op treffende wijze met een onberispelijke organisatie, een warme verwelkoming (al die bekende gezichten, het deed deugd!) en vooral een sportief topevent. We fladderen even in vogelvlucht doorheen de geleverde krachttoeren van het afgelopen weekend.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed