Topsport

Topsport

EMTCQ: Nabeschouwing

Op 10, 11 en 12 december was het state-of-the-art Yonex Center te Aartselaar de gastheer voor de kwalificaties voor het European Mixed Teams Championships. In groep B namen de Belgische Red Shuttles het onder leiding van Wouter Claes en Indra Bagus op tegen Zwitserland, Polen en Rusland met slechts 1 betrachting: het boeken van dat ene ticket richting het EK te Vantaa (Finland).

Lees meer »

Topsport

EMTCQ: België - Polen

Op de laatste speeldag van de kwalificaties voor het EK van volgend jaar in Finland kwalificeerde Rusland zich op een meer dan indrukwekkende wijze na een nieuwe 5-0 zege, deze keer tegen Zwitserland. De Russen verloren op die manier geen enkele wedstrijd tijdens deze voorrondes. De Belgen wisten in hun laatste poulewedstrijd de Polen te kloppen en behaalden zo een knappe tweede plaats in reeks B.

Lees meer »

Topsport

EMTCQ: België - Rusland

Na speeldag 1 was één zaak zo klaar als een klontje: de winnaar van de ontmoeting tussen Rusland en België zou zo goed als zeker de tickets richting Finland voor het EK kunnen boeken. Zoals verwacht bleek de Russische formatie een maatje te groot voor onze nationale selectie.

Lees meer »

Topsport

EMTCQ: België - Zwitserland

In groep B van de kwalificaties voor het European Mixed Teams Championships is gastland België erin geslaagd de taaie Zwitsers opzij te zetten. Na enkele spannende wedstrijden wisten de “Red Shuttles” zich na de eerste speeldag op een gedeelde eerste plaats te nestelen. Topfavoriet Rusland nam eerder al met duidelijke 5–0 cijfers afstand van Polen.

Lees meer »

Topsport

Kwalificatie EMTC 2020 te Aartselaar

De Belgische ‘Red Shuttles’ meten zich met de Europese en Wereldtop tijdens de European Mixed Team Badminton Championships Qualifiers in Aartselaar van 10 tot 12 december!

Lees meer »

Topsport

2021 European Mixed Team Championships (kwalificaties)

Vanaf 10 december is het Yonex Centre te Aartselaar het podium voor de kwalificaties voor het European Mixed Teams Championships. In groep B zal onze Belgische selectie onder de deskundige leiding van Wouter Claes trachten de eindfase van dit EK te bereiken ten koste van Polen, Zwitserland en Rusland. Bepaald geen sinecure.

Lees meer »

Topsport

Start SaarLorLux Open

Vandaag start in Saarbrücken de SaarLorLux Open, een BWF Tour Super 100 tornooi.

Lees meer »

Topsport

Belgian Junior geannuleerd

Vanwege de vele onzekerheden tijdens de Corona-epidemie zal de editie van de Yonex Belgian Junior, die aanvankelijk gepland was van 18 tot 20 september 2020, helaas worden geannuleerd. De LFBB wil de veiligheid van iedereen voorop stellen en elk risico vermijden gezien de internationale reikwijdte van dit evenement.

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed