Ranking

Ranking

Update klassementswijziging september

De klassementswijziging van september is doorgevoerd op 07/09/2022. Kijk je klassement zeker nog eens na voor competitie/tornooien!

Lees meer »

Ranking

Klassementsupdate september

De klassementsupdate van september, die normaal op maandag 5 september zou plaatsvinden, is momenteel uitgesteld.

Lees meer »

Ranking

Foutieve klassementswijzigingen en ranking update van 2 mei 2022

BELANGRIJK!

De klassementswijzigingen en ranking update van 2 mei zijn op dit moment incorrect. Gelieve deze te negeren tot er bevestiging is van een correcte update.

Onze excuses voor dit ongemak.

Ranking

Technische fout update klassementswijziging

Vandaag werd de 2-maandelijkse reguliere klassementswijziging doorgevoerd. Helaas zijn door een technische fout een aantal spelers onterecht gedaald van klassement. Concreet betreft het spelers die een te laag gemiddelde hadden in een discipline, maar volgens het reglement beschermd waren tegen dalen door hun hogere klassementen in de andere disciplines. Hierbij is meteen ook het klassement in elke discipline onterecht mee gedaald.

Lees meer »

Ranking

Nieuw ranking- en klassementsysteem

Zoals reeds aangekondigd zijn we bij Badminton Vlaanderen in samenwerking met onze collega’s van LFBB afgelopen seizoen druk in de weer geweest met het uitwerken van een nieuw ranking- en klassementsysteem.

Lees meer »

Ranking

Klassementherziening

Heb je het gevoel dat je klassement niet correct is? Wil je een aanvraag doen om je klassement te laten herzien? Dit kan!

Lees meer »

Ranking

Nieuw rankingsysteem

Zoals reeds aangekondigd eind 2019, zijn we bij Badminton Vlaanderen afgelopen seizoen druk in de weer geweest met het uitwerken van een nieuw ranking- en klassementsysteem. Hierbij zijn in samenwerking met onze collega's van LFBB verschillende scenario's uitgewerkt, verschillende rondes van trial-and-error doorlopen en verbeteringen aangebracht op basis van simulaties en statistische analyse van alle spelers hun klassementen in het nieuwe systeem.

Lees meer »

Ranking

Klassementswijziging

In de huidige regelgeving staat om de 2 maanden een wijziging gepland en maandag was het weer zover.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed