Vorming

Vorming

Bijscholing Voetenwerk Smash BC

Badmintonclub Smash BC organiseert op 23 september van 19u00 tot 22u00 een bijscholing voor trainers binnen het jeugd- en G-badminton omtrent het voetenwerk in enkel- en dubbelspel. Deze zal door niemand minder dan Leonard van Velzen gegeven worden! Aarzel niet en schrijf je snel in via mail naar kris@smashbc.com met vermelding van naam en club. Kostprijs is 5 euro en is ter plaatse te betalen.

Lees meer »

Vorming

Cursus initiator badminton

Zin om een trainerscarrière in badminton op te starten? Dan is deze basiscursus zeker iets voor jou! In 68 uur zal je zowel theoretisch als praktisch gevormd worden tot een volwaardig initiator badminton.

Lees meer »

Vorming

Webinar M-coachen en managen

Hoe volg je de ontwikkeling van jonge sporters op doorheen het seizoen? We bespreken hoe we aan de hand van een aantal sleutelwoorden jouw M-aanpak kunnen verzekeren op langere termijn. Het gaat immers over het duurzaam motiveren van jeugdsporters. Zo kan jij dit integreren in jouw werkveld en word je niet alleen coach met de M-factor, maar ook ambassadeur van de M-factor!

Lees meer »

Vorming

Online webinar: Diemo Ruhnow

Op donderdag 25 Februari zal Diemo Ruhnow terug een online webinar geven binnen de VTS Plus bijscholingsmarathon

Lees meer »

Vorming

Webinar Workshop 2 - De M-factor. Coachen en presteren.

Op vrijdag 26 februari gaat er van 20u - 22u een nieuw webinar door van de M-Factor.

Lees meer »

Vorming

Bijscholingsmarathon voor 10.000 trainers van Vlaamse sportclubs

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert tussen 22 februari en 31 maart een marathon met meer dan 200 bijscholingen voor trainers. Op 6 weken tijd zullen meer dan 100 sportspecifieke thema’s én meer dan 100 sporttakoverschrijdende thema’s aangeboden worden via webinars en live streams. Nu de meeste trainingsactiviteiten omwille van corona op een laag pitje staan, hebben de trainers een unieke opportuniteit om zich bij te scholen. “Het doel is om minstens 10.000 trainers te bereiken”, zegt Vlaams minister van Sport Ben Weyts. “We willen hen nieuwe inspiratie, kennis en vaardigheden aanreiken die ze dan meteen kunnen gebruiken zodra de normale sportclubwerking kan hervatten.”

Lees meer »

Vorming

Webinar: Coachen en trainen met de M-factor workshop 1 - VOLZET

Hoe kan je de intrinsieke motivatie verhogen op training? We belichten de M-aanpak van de coach voor, tijdens en na de training.

Lees meer »

Vorming

Webinar Shuttle Kids - M-Factor

Deze Webinar telt mee om aan de secundaire voorwaarden te voldoen voor het badminton+ project.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed