Leuven Night Run

Belgian International

Leuven Night Run

De Leuven Night Run is een bruisende loop die door de binnenstad haar weg baant. Trek je (stoute) loopschoenen aan en kom mee promotie maken voor de Yonex Belgian International.

Loop samen met Badminton Vlaanderen

Via dit formulier geef je aan dat je wenst mee te lopen (of te helpen) voor Badminton Vlaanderen op de Leuven Night Run (10km) op zaterdag 26 augustus 2017 (20u30). Wij voorzien voor jou dan een promotioneel T-shirt en drankje.
Inschrijven onder Badminton Vlaanderen kan tot 1 augustus!

Je dient je nog steeds zelf in te schrijven voor het evenement via www.leuvennightrun.be (voorinschrijven tot 20 augustus)! Geef bij club 'Badminton' op zodat ze weten dat je bij ons hoort. Deelname kost 10 euro (inclusief LED-schoenclip).

Wat mag je verwachten?

Het hoeft niet gezegd, Leuven is een prachtige stad met vele historische gebouwen. De Dijle kronkelt er doorheen feeërieke parken en Begijnhoven. Aan de oevers liggen de al even imposante universiteitsgebouwen en musea. De studenten- en bierstad maakte van de Oude Markt ‘De langste toog van België’. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… Deze stad wil je gewoon eens verkennen met je loopschoenen! En dit kan natuurlijk ook niet beter dan met een enthousiaste groep badmintonners die klaar staan om het beste van hunzelf te geven.

Wat en waar?

Vanaf 18u00: afhalen borstnummers in de sporthal Rijschoolstraat 21 te Leuven
20u30 Start Leuven Night Run (+/- 10km) op het Rector De Somerplein te Leuven
Finish: Oude Markt Leuven, waar we promotie zullen maken voor de Yonex Belgian International

« Terug