Competitie

Competitie

Halve finale Victor League

Met de Belgische kampioenschappen in de kleren begaf het nationale badmintoncircus zich in stevige vaart richting Anderlecht. Onmiskenbaar met de wind in de zeilen liep zaal CERIA ongemoeid vol. Voor een potige pot badminton moest je zaterdag dan ook aan Sentier de la Drêve zijn. De halve finales in de play-offs in de Victor League kenden op zijn zachtst uitgedrukt een spectaculair scenario.

Lees meer »

Competitie

Victor League 2019

De groepsfase van de nationale competitie, de Victor League, is achter de rug. Willy Van Delsen schreef over deze laatste ontmoetingen nog enkele korte verslagen. Lees er hier meer over!

Lees meer »

Competitie

Victor League 2019

We hebben reeds enkele competitiedagen achter de rug in 1e en 2e nationale van de Victor Leage 2019.

Lees meer »

Competitie

Reglementen C260, C270 en C320 zijn gewijzigd

De nieuwste versies kan je raadplegen op de pagina reglementen.
 

Competitie

Publicatie voorlopige kalenders

De publicaties van de voorlopige kalenders van de Vlaamse competitie, Limburgse en VVBBC competities zijn inmiddels gebeurd. De belangrijkste deadlines worden hier opgelijst.

Lees meer »

Competitie

Victor League 2018-2019 - Testontmoeting RABC Antwerp - BC Nivellois

Bad 79 werd kampioen van België na winst in een golden game tegen DZ 99, RABC Antwerp deed die truc nog eens over tegen BC Nivellois in een testontmoeting voor een aanvullende stijger naar 2de nationale. Veltem was in feest op zaterdag 1 juni, beter kon niet om de beslissende ontmoeting tussen RABC Antwerp en BC Nivellois te organiseren in de sporthal Ivo Van Damme in Veltem.

Lees meer »

Competitie

Victor League Finaledag

Op zaterdag 16 maart zal de finaledag van de nationale competitie, de Victor League, doorgaan te Erpe Mere.

Lees meer »

Competitie

Transfer- en uitleenperiode gestart

De transfer- en uitleenperiode voor seizoen 2019-2020 gaat vandaag op 1 maart van start en loopt tot en met 30 april 2019. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed