Competitie

Competitie

FAQ C320

Naar aanleiding van een aantal binnenkomende vragen omtrent het examen van de bijscholing C320 hebben we een FAQ opgesteld met de meest voorkomende vragen. Deze FAQ is een aanvulling op het reglement C320 en dient ter verduidelijking van een aantal situaties.

Lees meer »

Competitie

Digitale bijscholing C320

In aanloop van het nieuwe competitieseizoen onderging het competitiereglement C320 grondige wijzingen. Om de wedstrijdleiders helemaal voor te bereiden op deze wijzigingen, werd een digitale bijscholingsmodule ontwikkeld. Alle details kunnen terugvonden worden via onze website: Opleiding C320
 

Lees meer »

Competitie

Infosessie Hervorming C620

Lees meer »

Competitie

Update klassementswijziging

Ons nieuw klassementsysteem baseert zich normaal op de resultaten van de afgelopen 52 weken om het niveau van de spelers te berekenen.

Lees meer »

Competitie

De transfer- en uitleenperiode loopt ten einde!

Zoals elk jaar loopt de transfer- en uitleenperiode van Badminton Vlaanderen van 1 maart tot en met 30 april.

Lees meer »

Competitie

Vernieuwing C320

Zoals reeds aangekondigd werd er ​afgelopen maanden een vernieuwde C320, het competitiereglement, ontworpen in samenspraak met de provincies. Op basis van deze constructieve samenwerking kunnen wij vandaag het vernieuwde reglement aan jullie voorstellen. 

Lees meer »

Competitie

Reglementen C900, C925 en C950 – Start transferperiode

Graag delen we jullie mee dat de reglementen C900, C925 en C950 vernieuwd en aangepast zijn. Deze zijn vanaf heden op onze website beschikbaar.

Dit gaat vooral over transfers, uitleningen en intentieverklaringen voor spelen in het buitenland.

Ook is vandaag de transferperiode van start gegaan. Deze loopt tot en met 30 april.

Competitie

Gemeenschappelijk communiqué KBBF, Badminton Vlaanderen en LFBB

Samen met de start van de vaccinatie van onze ouderen herleeft de hoop op een nieuwe heropstart van onze sport. Desondanks zakken de besmettingscijfers maar traag en duiken varianten van het virus op, terwijl wij ondertussen al in de helft van het competitieseizoen aangekomen zijn. Daarom heeft de Raad van Bestuur van KBBF in samenspraak met Badminton Vlaanderen en LFBB de volgende beslissingen genomen tijdens haar virtuele vergadering van 24/01/2021:

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed