G-Badminton

G-Badminton

BK G-Badminton Steenokkerzeel

Steenokkerzeelse Badmintonclub B52’s heeft zaterdag in samenwerking met Badminton Vlaanderen, het Belgisch Kampioenschap G-Badminton georganiseerd. 

Lees meer »

G-Badminton

Opleiding initiator G-badminton

Na enkele jaren afwezigheid, zal er opnieuw een cursus voor initator G-badminton worden georganiseerd! Ken je iemand of geef je zelf training aan spelers met een verstandelijke of fysieke beperking of wil je dit in de toekomst doen? Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze opleiding van 25 lesuren, een stage en examens. De enige toelatingsvoorwaarde is dat je wel in het bezit bent van een initiatordiploma of hier bent mee gelijkgesteld.

Lees meer »

G-Badminton

Vrijwilligers Special Olympics Belgium

Van 25-28 mei worden de Special Olympics Belgium georganiseerd in Ottignies, Louvain-la-Neuve en Braine l'Alleud. De badmintoncompetitie zal doorgaan in Louvain-La-Neuve. Om dit grote evenement in goede banen te leiden, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers!

Interesse om je handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger? 

Meer info en/of aanmelden? Neem dan contact op met Walter Joren (walter@badmintonvlaanderen.be). 

Alvast bedankt voor de interesse en je hulp!

G-Badminton

BK G-badminton 2022

De inschrijvingen voor het BK G-badminton 2022 staan open! Op zaterdag 4 juni 2022 zal het Belgisch Kampioenschap G-badminton plaatsvinden in Steenokkerzeel. Hier zal in verschillende categorieën gestreden worden voor de titel van Belgisch Kampioen! 

Lees meer »

G-Badminton

Initiatielessen G-badminton in Dendermondse BC

Dendermondse BC start in september met initiatielessen G-badminton voor zowel mentale als fysieke beperking.

Lees meer »

G-Badminton

Fazza-Dubai Para Badminton International 2021

Ook het para badminton kende in 2020 en 2021 zijn Covid-19 problemen waardoor het tornooi in Dubai het eerste was dat na 11 maanden kon doorgaan.

Lees meer »

G-Badminton

G-sport brochure en kampen Sport Vlaanderen

Goed nieuws! De G-sportbrochures 2021 zijn klaar van Sport Vlaanderen.

Lees meer »

G-Badminton

Parantee-Psylos bundelt opleidingen G-sport én biedt partnerfederaties nieuw concept aan

Uit de tevredenheidsbevraging die velen van onze partnerfederaties vorig jaar invulden stelden we vast dat er vraag is naar meer ondersteuning en begeleiding op het vlak van vorming voor (potentiële) trainers van G-sporters. We gingen met deze feedback aan de slag en verhogen onze support naar onze partnerfederaties.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed