G-Badminton

G-Badminton

Overhandiging trofee aan Man-Kei To

Het evenement van de lancering van het nieuwe logo was het ideale moment om de trofee van Badminton Europe "Europese Parabadminton Speler van het jaar noemen" te overhandigen aan Man-Kei To.

Lees meer »

G-Badminton

Man-Kei To wint prestigieus Award

Elk jaar erkent Badminton Europe de prestaties van Europese badmintonspelers en viert de bijdragen van individuen en projecten aan de sport met de BEC Awards in verschillende categorieën. Man-Kei To was genomineerd en heeft de Award "Europese Parabadminton Speler" in de wacht gesleept.

Lees meer »

G-Badminton

Online opleiding G-aanspreekpunt

Ben je klaar om je rol als G-aanspreekpunt binnen je badmintonclub naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor de online opleiding G-aanspreekpunt, georganiseerd door Badminton Vlaanderen! Deze uitgebreide cursus biedt alle essentiële kennis die je nodig hebt om een waardevol aanspreekpunt te zijn binnen jouw club.

Lees meer »

G-Badminton

Man-Kei To naar Paralympische Spelen 2024

G-badmintonspeelster Man-Kei To is de eerste Belgische atleet die zeker is van een selectie voor de Paralympische Spelen in Parijs. Ze neemt deel in de klasse WH1 in enkelspel. 

Lees meer »

G-Badminton

Terugblik op het Belgisch Kampioenschap G-Badminton 2024

Met een recordaantal deelnemers aan het Belgisch Kampioenschap G-Badminton was deze editie meer dan geslaagd. Een terugblik.

Lees meer »

G-Badminton

Praktische details Belgisch Kampioenschap G-Badminton 2024

Op zaterdag 4 mei vindt het Belgisch Kampioenschap G-Badminton plaats in de Sporthal in Lokeren. Deze editie telt alvast een recordaantal met een 50-tal G-spelers. Kom langs en toon je badmintonhart!

Lees meer »

G-Badminton

Registraties open voor het BK G-Badminton!

Op zaterdag 4 mei 2024 organiseert Badminton Vlaanderen, samen met Lokerse BC, de Belgische Kampioenschappen G-Badminton. Inschrijvingen zijn nu open! Lees hier alle details.

Lees meer »

G-Badminton

Sensibiliseringscampagne #GelukkigSporten van G-Sport Vlaanderen

"En jij, waar word jij gelukkig van bij sport en beweging?", met die vraag richten G-sporters en hun entourage zich tot de brede samenleving en delen ze de sensibiliseringscampagne #GelukkigSporten.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed