Jeugd

Jeugd

Trainers gezocht voor onze instuiven!

In de maanden december en januari zijn er op woensdagnamiddag weer instuiven gepland. Om deze in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar enthousiaste trainers! 

Lees meer »

Jeugd

Afwerken Jeugdbadminton+ 2022

In december sluiten we traditioneel het werkingsjaar af.  Om te beginnen, hier de lijst van deelnemende clubs en hun aantal jeugdleden.  Moest je er niet tussen staan, maar je wou wel deelnemen, neem dan asap contact op aub.

Lees meer »

Jeugd

Badmintonkampen 2023: Inschrijvingen open!

Het nieuwe jaar komt er in sneltempo aan. Ook in 2023 organiseert Badminton Vlaanderen badmintonkampen tijdens de paas- & zomervakantie. Er zijn beperkt aantal plekjes beschikbaar. Grijp deze kans als snelle beslisser.

Lees meer »

Jeugd

Trainers gezocht voor onze instuiven!

Nu het nieuwe schooljaar al even is gestart, wil dit zeggen dat onze instuiven op woensdagnamiddag weer voor de deur staan. Om deze instuiven in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar enthousiaste trainers. 

Lees meer »

Jeugd

BK Jeugd op 19-20/11/2022 in Londerzeel

We zijn blij dat het Belgisch Jeugdkampioenschap dit jaar eindelijk weer plaatsvindt, ditmaal in Sportoase Lijster in Londerzeel, op 19 & 20 november 2022.

Lees meer »

Jeugd

Omnisportkamp en Shuttle Kids Day Buggenhout Badminton

Dit jaar organiseert de club Buggenhout een omnisportkamp dat zal doorgaan van 29 tot 31 augustus en een Shuttle Kids Day op 3 september. Voor beide evenementen kan er ingeschreven worden via hun website

Lees meer »

Jeugd

Badmintonkamp BC Herne

Van 31 juli tot en met 5 augustus 2022 gaat het zomerkamp van Badmintonclub Herne door voor alle jeugdspelers vanaf geboortejaar 2001 tot en met 2013.

Lees meer »

Jeugd

Badventure zomerkamp

Van 1 tot 5 augustus gaat het zomerkamp Badventure door in T'Rosco te Ronse.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed