Officials

Officials

Julien Nys bevestigd als semi professional referee voor BWF

Julien Nys is door de Badminton World Federation (BWF) aangesteld als één van de negen semi-professionele referees voor de periode 2024-2026.

Lees meer »

Officials

Blog: Een greep uit het leven van een referee - 5th Fazza Dubai Para Badminton International 2023

Van 11 tot 17 December 2023 was ik als referee te gast in Dubai voor het 5th Fazza Dubai Para Badminton International 2023.

Lees meer »

Officials

Nieuwe Officials opleidingen in 2024

Zonder scheidsrechters zijn er geen wedstrijden. Scheidsrechters zorgen er voor dat een wedstrijd eerlijk wordt gespeeld en dat de regels worden gevolgd. Als scheidsrechter beteken je een spilfiguur tijdens tornooien. Daarnaast ontwikkel je tal van vaardigheden.

Lees meer »

Officials

Terugblik als official op de Yonex Belgian International 2023

Elk jaar, in het begin van september, mogen we het steeds meemaken. De hoogmis van het badminton in België, de Yonex Belgian International, YBI voor de vrienden. Een terugblik door Joeri Luts.

Lees meer »

Officials

Week van de Official

Ook Badminton Vlaanderen ondersteunt de campagne 'Week van de Official'. No officials, no tournaments.

Lees meer »

Officials

Laatste plaatsen beschikbaar online examen wedstrijdleider

Op woensdag 23/08/2023 vindt het eerste online examenmoment voor wedstrijdleiders plaats, van 20u00 tot 22u00. Er zijn nog 2 laatste plekjes, snel zijn is de boodschap.

 

Lees meer »

Officials

Kamasha scheidsrechtert zowel op Olympische als Paralympische Spelen 2024

Badminton Vlaanderen vroeg naar een reactie bij scheidsrechter Kamasha Robertson-Martens, die zowel voor de Olympische als Paralympische Spelen in 2024 geselecteerd werd.

Lees meer »

Officials

Maar liefst 4 Belgische officials naar Spelen 2024

De Internationale Badmintonfederatie (BWF) heeft de officials voor de badmintontornooien op de Olympische Spelen aangesteld. Maar liefst vier Belgen zijn aangesteld en nooit eerder werden zoveel officials uit ons land geselecteerd. Een primeur. 

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed