BK jeugd in Ieper: winaars en foto's

BK jeugd

BK jeugd in Ieper: winaars en foto's

Het BK jeugd in Ieper werd dit weekend afgerond. Proficiat aan de deelnemers voor hun inzet en prestaties.

Link naar de winnaars

Klik op het linkje voor het complete overzicht van de (halve) finalisten.

Deze spelers behaalden Goud op het BK Jeugd in Ieper. Proficiat Elias Bracké, Lise Jaques, Lucas Lesuisse, Martim Soares, Arnaud Huberty, Charles Fouyn, Lande Nemeth, Maite Geybels, Wolf Hoebeke, Yaro Van Delsen, Maxence Navarra, Karla Henry, Milan Brumagne, Andreas De Winné, Lindert Vandeurzen, Julien Carraggi, Eubil Shannon Cabije, Evelien Cauwenbergh, Luca De Angelis, Michiel Van Britsom, Fae Boonen, Jade Braeckman, Senne Houthoofd, Steffi Van De Vel, Guillaume Bonnet, Alexandre Lallemand, Charlotte Dewagemacker, Joalien Croux, Clara Lassaux, Laura Poelmans, Joke De Langhe.

 

Heel wat spelers maakten gebruik van de unieke kans om 2 keer te scoren in hetzelfde jaar. Laten we even vergelijken.

  • Charles Fouyn won in februari nog zijn enkelfinale in U11. Dit weekend verdedigde Charles zijn titel en haalde er nog een extra titel bovenop samen met Wolf Hoebeke.
  • Yaro Van Delsen won in februari zijn finale enkel in U13 en wist ook in november in U15 te winnen. Zijn titel heren dubbel samen met Iljo Van Delsen ging deze maal naar Milan Brumagne en Andreas De Winné.
  • Senne Houthoofd kon eveneens zijn titel gemengd dubbel met Steffi Van de Vel verlengen. Senne won in U15 ook nog de heren enkel finale, maar dit keer trok Lindert Vandeurzen aan het langste eind.
  • Clara Lassaux won haar enkelfinale in U15 en trad in november aan in U19. Ook daar kwam Clara als sterkste speler uit de bus. Samen met Laura Poelmans won Clara ook de dames dubbel finale in U17.
  • Luca De Angelis en Michiel Van Britsom verlengden hun titel heren enkel. Na winst in U15 volgde nu ook de winst in U17. Evelien Van Cauwenbergh verlengde haar titel dames dubbel in U15. Ze won eerder dit jaar in deze categorie nog samen met Ine Van Wouwe. Nu mocht Joalien Croux mee op het hoogste schavotje staan. Evelien stuntte door ook de titel in dames enkel en gemengd dubbel met Eubil Shannon Cabije binnen te rijven.
  • Senne Houthoofd en Steffi Van De Vel wonnen in februari nog gemengd dubbel in U15 en wisten ook in U17 de beker in de lucht te steken.
  • Julien Carraggi won in U17 heren enkel en wist nu te titel in U19 af te snoepen van Elias Bracké. Joke De Langhe won haar enkelfinale in U17 en verlengde haar titel in dezelfde leeftijdscategorie. Lise Jaques moest het goud in dames enkel U19 deze keer aan Clara Lassaux laten, maar hield haar titel vast in gemengd met Elias Bracké. In dames dubbel verlengde Lise eveneens haar titel. In februari stond Sixtine Roy nog mee op het podium, maar dit weekend stond Joke De Langhe (winnares dames enkel U17) mee op het podium.

 

Link naar het fotoboek

Fons Van der Vorst was op zondag present in Ieper. Het album van de finaledag kan je hier bekijken.

Ieperse BC plaatste het album van het BK van A tot Z op hun website. Het overzicht kan je hier bekijken.

Afronding van een topweekend

Een dankjewel aan iedereen die bijgedragen heeft tot een mooie tweede editie in 2016. Na dit hele bijzondere jaar met twee BK's is in er een nieuwe traditie geboren. Voortaan kijken we ieder najaar uit naar het BK voor jeugdspelers, ingedeeld volgens de nieuwe categorieën. Tot volgend jaar ... maar eerst de strijd om de Vlaamse titels op de AA-Drink Cup in Heist-op-den-Berg op 26 en 27 november.

 

« Terug