Word jij lid van de YonexBI18 crew?

Belgian International

Word jij lid van de YonexBI18 crew?

De Yonex Belgian International loopt dit jaar van 12 tot en met 15 september. Het strijdtoneel voor de 14e editie is opnieuw de Sportoase in Leuven. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een enthousiaste en dynamische groep mensen met een hart voor badminton. Als vrijwilliger kan je meewerken aan een internationaal toernooi. Heb je zin gekregen om onze crew te komen versterken? Meld je dan vandaag nog aan!

Wat verwachten wij van je?

Enthousiaste medewerking bij het vervullen van taken om een internationaal toptoernooi te realiseren. Deze bestaan uit opbouw, aankleding en afbraak van de sporthal, zaal, VIP, ticketcontrole, kassa en onthaal, maaltijdcontrole, logistiek, transport, media, promotie, beurs, pressroom, enzovoort. Een uitgebreide taakomschrijving kan je hier terugvinden. Je meldt jezelf aan voor ten minste één volledige dag. We geven de voorkeur aan mensen die meerdere dagen komen helpen. Je kan je engageren voor verschillende taken. Beschik je over specifieke capaciteiten, breng ons hiervan op de hoogte via de opmerkingen op het inschrijvingsformulier. (vb. ervaring in horeca of stellingbouw,...)Talenkennis is een meerwaarde. 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een middag- en avondmaal per volledig gewerkte dag alsook water en koffie.
  • Gratis overnachting in jeugdherberg De Blauwput
  • Teambuilding en briefing met alle vrijwilligers voor de start van het evenement in het Yonex Center op vrijdag 7 september van 19u30 tot 22u30.
  • Een gratis "Crew" T-shirt
  • Een extra dagticket voor een familielid of kennis. Help je meerder dagen dan ontvang je een all-day ticket. 
  • Zelf mag je gedurende het hele event naar binnen.
  • Er worden geen verplaatsings- of parkeerkosten vergoed. 

Inschrijven

Aanmelden als vrijwilliger kan tot en met 3 september via deze link

 

Voor vragen of opmerkingen kan je steeds mailen naar mercedes@badmintonvlaanderen.be

« Terug