Vacature Verantwoordelijke Competitie & Tornooien

Over ons

Vacature Verantwoordelijke Competitie & Tornooien

Ben jij van het enthousiaste en leergierige type dat houdt van plannen & organiseren? Heb je een grote passie voor badminton en haal je energie uit teamwork? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken om ons team van het Badminton Dienstencentrum te vervoegen!

Wat is onze passie? Badminton op de kaart zetten als attractieve sport! We willen graag dicht bij de clubs en hun leden staan en zorgen dat zij alle mogelijke ondersteuning krijgen om hun geliefkoosde sport zo goed mogelijk uit te oefenen. Als goed draaiend Dienstencentrum zorgen wij voor die dagdagelijkse ondersteuning en houden wij de vinger aan de pols met wat er leeft in de badmintonsport.

Wat kan je bij ons doen? Je hebt een gevarieerd takenpakket; gaande van opmaak wedstrijdkalenders, databeheer, mailings uitsturen, inschrijvingen en afwezigheden opvolgen, betalingen opvolgen, etc. Je neemt op een zelfstandige manier de disciplines Competities, Toernooien, Ranking en Reglementen voor je rekening. Hierbij werk je nauw samen met clubs en spelers en zie je onmiddellijk impact van je werk. Je aanleg voor procesverbetering kan je de vrije loop laten, want uitdagingen genoeg om de werking van ons Dienstencentrum nog verder te optimaliseren. Kortom, je kan ongetwijfeld je stempel drukken in ons team!

Lees meer
Vacature Verantwoordelijke Competitie & Tornooien

Zend dan snel jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@badmintonvlaanderen.be

« Terug