PBA moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer!

Jeugd

PBA moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer!

De PBA jeugdselectie speelt al vele jaren mee op hoog niveau. Tijdens nationale en internationale tornooien zetten ze zich op de kaart. Het IPJO tornooi als afsluiter van het seizoen is telkens weer een begeerde trofee om binnen te rijven in een bepaalde leeftijdscategorie of zelfs de all round beker als winnende provincie. Antwerpen heeft die reeds meermaals mogen meenemen. Dit zorgt voor een enorme team sfeer, waar op de eerste plaats de kinderen, maar ook de familie telkens weer naar uitkijken.

 

Jouw hart ligt bij het badminton. Je hebt een frisse, vernieuwende kijk op het moderne badminton in al zijn facetten.

 

Je bent gedreven en vol enthousiasme om de komende jaren mee te werken om de PBA trainingswerking te boosten en verder te leiden, dit samen met een team van ambitieuze trainers.

 

Wij zoeken een hoofdtrainer die er naar streeft om onze talentvolle spelers te helpen in hun ontwikkeling en om de kinderen naar een hoger niveau te tillen. Een persoonlijkheid die streeft naar het behalen van een optimale prestatie voor alle geselecteerde spelers.

 

Wat bieden wij?

  • Een actieve vereniging die de jeugdwerking van haar provincie nauw aan het hart draagt.
  • Marktconforme vergoeding  voor trainers conform diploma, verplaatsingen, hotelkosten.
  • Goed bezette groepen met kwalitatieve, enthousiaste spelers en speelsters in alle leeftijdscategorieën.

 

Wat vragen wij?

  • Opleidingsniveau: trainer A of gelijkwaardig door ervaring op hoog niveau
  • Een warme, enthousiaste persoonlijkheid met een hart voor kinderen
  • Iemand waarbij badminton een belangrijke plaats inneemt in zijn/haar leven
  • Kennis en ervaring in lesgeven/begeleiden van kinderen met leeftijden variërend tussen 7 en 16 jaar en coachen van trainers
  • Eindverantwoordelijkheid voor selectie/opstellingen van spelers voor tornooien en  trainingen.
  • Organisatie van selectie momenten voor nieuw PBA talent

 

Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen.

 

De hoofdtrainer en jeugdtrainingscommissie hebben regelmatig  formeel en informeel contact over de dagelijkse werking. Dit is een tweerichtingsverkeer in een sfeer van vertrouwen en openheid.

Jaarlijks wordt het functioneren geëvalueerd. Daarbij worden in samenspraak de prioriteiten bepaald, alsook de nieuwe doelstellingen van het komende seizoen.

 

Ben jij degene die we zoeken om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan zijn/haar carrière als badminton hoofdcoach? Je kan ons contacteren via volgend mailadres:  planning@badminton-pba.be

 

 

« Terug