Nieuwe datum Europese Kampioenschappen Senioren 2020

Senioren

Nieuwe datum Europese Kampioenschappen Senioren 2020

Wegens de onvoorziene omstandigheden was ook Badminton Europe genoodzaakt om de Europese kampioenschappen voor senioren 2020 te verzetten.

De stad Zadar heeft ons laten weten dat ze vanwege de Covid-19-beperkingen niet in staat zijn om twee grote evenementen te organiseren in hetzelfde weekend en dat de locatie dan niet beschikbaar is in het tweede weekend van de oorspronkelijke geplande data. Ze hebben daarom geen andere keuze dan op zoek te gaan naar alternatieve data - zodat ze het evenement nog steeds kunnen hosten. Een annulering was de enige andere optie.
 
Door de sluiting van stadhuizen, overheidsinstellingen enz. (Vanwege Covid-19) was het tot nu toe niet mogelijk om de benodigde goedkeuringen te verkrijgen - daarom deze gedwongen wijziging.
 
Op basis van de aangeboden opties uit Zadar is besloten om het evenement 6 dagen vooruit te zetten - dus de nieuwe data zijn nu van zondag 27 september tot en met zondag 4 oktober. We stellen het op prijs dat de meeste spelers tijdens hun deelname aan het evenement vakantie zullen moeten nemen, daarom werd besloten het evenement bijna een volledige week te verplaatsen in plaats van slechts 3 of 4 dagen, wat bijgevolg meer weekdagen zou betekenen voor alle deelnemers.

 

« Terug