Gezocht: badmintonners met webapp-design ervaring

Over ons

Gezocht: badmintonners met webapp-design ervaring

Digitalisatie en automatisering zijn meer dan ooit belangrijk, ook binnen onze sport. Daarom willen we bij Badminton Vlaanderen dit seizoen een app ontwikkelen specifiek voor onze interclub competitie.

Geen papieren ontmoetingsformulieren meer, geen heen- en weer gemail voor het verplaatsen van ontmoetingen, geen inbreuken tegen de ploegopstelling,... Dit klinkt misschien als verre toekomstmuziek, maar wij willen er hier en nu realiteit van maken! Na het recente project voor het innovatieve ranking systeem beseffen we echter meer dan ooit dat expertise van medewerkers met ICT-vaardigheden de onmisbare sleutel tot succes is. En die kennis zit vaak dichter dan we denken, namelijk bij jullie onze spelers. Daarom een oproep: ben je gemotiveerd om mee je schouders onder de ontwikkeling van deze innovatieve app te zetten en ben je thuis in de wereld van webapp-design, dan hebben we jou nodig! 

 

Kom eens luisteren naar onze vrijblijvende online infosessie op woensdag 9 december om 20u waar we meer details over de uitdagingen en de aanpak van dit project zullen toelichten én ook ruimte laten voor jullie vragen. Nadien kan je dan beslissen of je mee op de projectkar springt, maar wij hopen alvast je tijdens deze sessie te mogen ontmoeten!

 

Je kan je inschrijven voor de infosessie via deze link.

Bij vragen kan je altijd op info@badmintonvlaanderen.be terecht.

« Terug