Yonex verlengt contract met Badminton Vlaanderen ondanks coronamaatregelen

Over ons

Yonex verlengt contract met Badminton Vlaanderen ondanks coronamaatregelen

Hoewel de lockdown maatregelen wegens corona ook op de verkoop van badmintonmateriaal een grote impact heeft gehad, besliste Distrisport (exclusief verdeler van Yonex in Benelux), om het sponsorcontract met Badminton Vlaanderen te verlengen.

“We geloven in een duurzame samenwerking met onze partners,” aldus Rik Moens, ceo van Distrisport. “We hebben al heel mooie projecten samen kunnen opstarten of ondersteunen met Badminton Vlaanderen, met name de Yonex Belgian International, de sportkampen, Shuttle Kids, het topsportdepartement etc. We gaan er alles aan doen om ook in de toekomst mee vorm te geven aan het badmintonlandschap in Vlaanderen.”

“Hopelijk mogen we binnenkort ook terug badmintonliefhebbers ontvangen in het Yonex Center. We waren uiteraard zeer blij met de organisatie van het kwalificatietornooi voor landenteams en we zien graag de topsporters van Badminton Vlaanderen aan het werk, maar we willen graag elke badmintonner, recreant of competitiespeler, verwelkomen. “

Hans Vancauwenbergh, voorzitter van Badminton Vlaanderen: “Met de steun van Yonex kunnen we onze ambitieuze beleidsdoelstellingen waarmaken, maximaal onze clubs ondersteunen en topsporters de beste kansen geven tot topprestaties.”

Info over Yonex Center vind je hier.

« Terug