Opstart Badminton School Limburg

Topsport

Opstart Badminton School Limburg

Vanaf seizoen 21-22 zal de topsport jeugdwerking van Badminton Vlaanderen buiten de topsportschool zich toespitsen op de start van een Badminton school voor de leeftijdsgroepen U9, U11 en U13 in Limburg.

Het doel is talentvolle jongeren, die mogelijk later kunnen instromen in de topsportschool (TSS), extra trainingsmogelijkheden te bieden en de kwaliteit van de instroom in TSS te verhogen.

Deze begeleiding dient altijd een aanvulling bovenop de wekelijkse clubtrainingen en de provinciale selectietrainingen van de spelers te zijn. Wij willen dus zeker de goede samenwerking met club en/of provincie blijven benadrukken.

Omdat we streven naar een hoog niveau in de badminton school zal er een selectie ochtend zijn om je in de kijker te spelen. De selectie ochtend is zaterdag 26 juni in sporthal Eversel van 10u tot 12u.

Bij deze training zal tevens een trainer van de Topsport school in Antwerpen aanwezig zijn.

De trainingen zullen vanaf september starten op dinsdagavond van 18:00-20:00 in sporthal Eversel.

Meer info over de trainingen, trainers en kosten van de trainingen zullen we zaterdag 26 juni aan jullie mede gedeeld worden.

Het uiteindelijk doel is natuurlijk instroom in de TSS in Antwerpen om verder te evolueren naar het niveau van de laatste 4 van Europe en mondiaal top 8.

Aanmelden voor de selectie ochtend kan door een mail te sturen naar jurgenwouters@badmintonvlaanderen.be met hierin je volledige naam en telefoonnummer.

Dan krijg je een bevestiging wanneer de aanmelding gelukt is.

Mochten er op dit moment al vragen zijn dan horen wij deze graag.

« Terug