Eerste editie Badminton TV

Over ons

Eerste editie Badminton TV

Op 15, 16 en 17 juni werd vanuit het Yonex Center te Aartselaar de eerste editie van Badminton TV uitgezonden. Verschillende interviews met officials, vrijwilligers, topsporters en trainers, bestuurders en medewerkers van Badminton Vlaanderen, maar ook opleidingen en bijscholingen en een blik naar de Yonex Belgian International later in oktober dit jaar kwamen aan bod. Eén van de hoogtepunten was ongetwijfeld het interview met Viktor Axelsen.

Op het Youtube kanaal van Badminton Vlaanderen kan je de drie aflevering in uitgesteld relay herbekijken. Sporza was zo vriendelijk om hun badmintonbeelden ter beschikking te stellen tijdens de live uitzending, maar we waren verplicht van deze later terug te verwijderen. Vandaar dat u tijdens de uitzendingen soms een zwart beeld ziet.

 


Tijdens de uitzendingen hoor je vaak mensen badmintonnen in het Yonex Center. Wil je in de zomermaanden ook graag badmintonnen in het Yonex Center? Surf naar www.yonexcenter.be en reserveer uw court, 24 op 24, zeven dagen op zeven.
 

« Terug