Shuttle Kids Day Izegemse Badmintonclub

Jeugd

Shuttle Kids Day Izegemse Badmintonclub

Op 18 september 2021 organiseert Izegemse Badmintonclub een Shuttle Kids Day. Hier zal op 2 uur een leuk spelmoment gegeven worden voor bestaande en nieuwe leden. Op die manier maken kinderen kans om badminton te leren kennen en in te stappen in het Shuttle Kids Project. Zo zullen ze makkelijk kunnen instappen in de uitgebreide en onderbouwde leerlijn. Meer informatie over Shuttle Kids vind je op de website.

Op 18 september 2021 organiseert Izegemse Badmintonclub een Shuttle Kids Day. Hier zal op 2 uur een leuk spelmoment gegeven worden voor bestaande en nieuwe leden. Op die manier maken kinderen kans om badminton te leren kennen en in te stappen in het Shuttle Kids Project. Zo zullen ze makkelijk kunnen instappen in de uitgebreide en onderbouwde leerlijn. Het loont zeker de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen!



Wil jij met je club ook in het Shuttle Kidsproject stappen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website! Hier kan je alle informatie vinden over het project, kan je je eigen Shuttle Kidsmateriaal aankopen en kan je veel oefenmateriaal vinden om de volledige leerlijn binnen jouw club te kunnen installeren om zo de kinderen op een leuke en motiverende manier badminton aan te leren.

 

« Terug