Yonex Belgian International 2021

Belgian International

Yonex Belgian International 2021

De Yonex Belgian International is terug in 2021! We hopen u zeker te mogen verwelkomen in de Sportoase in Leuven eind oktober.

Na een jaar afwezigheid door de gekende redenen, zijn we verheugd om te kunnen aankondigen dat in 2021 de Yonex Belgian International opnieuw zal kunnen doorgaan! Deze zal plaatsvinden van 27 tot 30 oktober op de vertrouwde locatie in de Sportoase te Leuven. Dit is een maand later dan gewoonlijk, omwille van de organisatie van het wereldkampioenschap wielrennen te Leuven.

De Yonex Belgian International maakt deel uit van het Badminton Europe Elite Circuit. Dit tornooi is de kans om de badmintonsport in België op een hoog niveau te beleven. Voor sportliefhebbers is het de kans om kennis te maken met Belgische en internationale topspelers.

Op woensdag 27 oktober en donderdag 28 oktober worden respectievelijk de kwalificaties en voorrondes gespeeld. Deze zullen, omwille van de geldende covid protocollen, plaats vinden achter gesloten deuren. Op vrijdag 29 oktober worden de kwart -en halve finales gespeeld. Tot slot bepalen de finales op zaterdag 30 oktober wie de Yonex Belgian International 2021 op zijn naam mag schrijven.

Tickets voor vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober zijn beschikbaar via de website van het toernooi vanaf vrijdag 10 september.

Wil jij zelf je steentje bijdragen aan dit tornooi en ervaring opdoen in het organiseren van internationale evenementen? De organisatie zoekt nog lijnrechters en vrijwilligers voor verschillende taken.  Indien je hier interesse voor hebt, kan je altijd meer informatie vinden door een kijkje te nemen op de website of een mailtje sturen naar Liesbet.Henckens@badmintonvlaanderen.be.

Na een moeilijke periode zonder badminton is de Yonex Belgian International het eerste grote badminton event in België. De organisatie hoopt alvast om jou te kunnen verwelkomen!

« Terug