BK G-badminton 2022

G-Badminton

BK G-badminton 2022

De inschrijvingen voor het BK G-badminton 2022 staan open! Op zaterdag 4 juni 2022 zal het Belgisch Kampioenschap G-badminton plaatsvinden in Steenokkerzeel. Hier zal in verschillende categorieën gestreden worden voor de titel van Belgisch Kampioen! 

Op zaterdag 4 juni 2022 wordt het BK G-badminton georganiseerd door de club B-52's uit Steenokkerzeel. Dit wordt zowel georganiseerd voor spelers met een fysieke als mentale beperking. Aarzel dus niet en schrijf je in op deze leuke, competitieve dag waar het plezier en de sport bovenaan staat! 

Inschrijven kan tot 21 mei 2022 en doe je door één van onderstaande formulieren binnen te brengen bij Herwig Priëels (adres in formulier) of via mail naar secretariaat@b52s.be. 

Inschrijvingsformulieren

Inschrijvingsformulier spelers met een mentale beperking 

Inschrijvingsformulier spelers met een fysieke beperking (rolstoelbadminton)

Deelnemingsvoorwaarden: 

De Belgische Kampioenschappen G-Badminton en Rolstoelbadminton staan open voor wie de Belgische nationaliteit bezit of voor een persoon van vreemde nationaliteit die in België officieel zijn woonplaats heeft sinds ten minste één jaar en die niet aan
het nationaal kampioenschap van een ander land heeft deelgenomen het jaar voordien.

Het lidmaatschap van KBBF (Badminton Vlaanderen of LFBB) en/of BPC (Parantee of LHF) is verplicht.

 

Meer informatie vind je in bovenstaande inschrijvingsdocumenten. Moesten er nog vragen zijn, kan je steeds contact opnemen met de tornooiverantwoordelijken (contactgegevens in de inschrijvingsformulieren).

« Terug