Initiatorcursussen 2022-2023

Vorming

Initiatorcursussen 2022-2023

De inschrijvingen voor de nieuwe initiatorcursussen staan open! Neem snel een kijkje op de website van de VTS en schrijf je in in een cursus naar keuze!

 

Vanaf augustus 2022 zullen er weer een aantal initiatorcursussen van start gaan. Minimumvoorwaarde om deel te nemen is dat je geboren bent in het jaar 2006 of vroeger en dat je slaagt op de toelatingsproef.

Wens jij je club een stap vooruit te helpen en kinderen en/of volwassenen nog meer plezier te laten beleven aan de badmintonsport? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken. In een achttal lesdagen, schaven we je kennis bij over badminton op technisch, tactisch en didactisch vlak zodat jij deze kan overbrengen naar anderen volgens de meest recente inzichten. Zo maken we samen van badminton een betere sport!

Meer informatie en inschrijven over de opleidingen: klik hier!

Bij verdere vragen kan je steeds contact opnemen met jasper@badmintonvlaanderen.be.

Indien je niet zeker weet of dit iets voor jou is, kan je je nog steeds inschrijven voor Start2Coach in April in Mechelen. Hier leer je wat het betekent om trainer te zijn! Inschrijven kan hier! Je bent dan vrijgesteld voor deze module die ook nog apart in de initiatorcursussen zal worden georganiseerd.

 

« Terug