Update correctie klassementen en ploeginschrijving

Competitie

Update correctie klassementen en ploeginschrijving

Graag delen we mee dat alle klassementen gecorrigeerd zijn en de ranking normaal is geüpdatet. Op onze website onder "competities" -> "documenten" vind je de klassementen van mei 2022 terug, welke belangrijk zijn voor de ploeginschrijving en competitie van seizoen 2022-2023. Deze klassementen gelden voor het inschrijven van basisspelers en blijven gelden voor de ploegindex van de basisspelers tijdens volgend seizoen. Je vindt er ook het maximale individuele klassement in mei terug van alle spelers.

De ploeginschrijving staat uitzonderlijk open tot en met 22 mei, jullie hebben dus nog 4 dagen om de inschrijving uit te voeren. Alle inschrijvingen moeten gedaan worden via de badman.app.

We geven ook nog wat belangrijke informatie mee op basis van veel gestelde vragen in de laatste weken:

Alle ploegen die in de stijgings- of degradatiezone (zie website) terecht zijn gekomen dienen verplicht een afdeling te stijgen of te dalen. Hier geldt een uitzondering op bijlage 1 van reglement C320, waardoor de ploeg dus kan aantreden in een afdeling waar deze volgens de ploegindex van de basisspelers niet thuishoort.

Ploegen die in de overlappingszone van de afdelingsgrenzen tussen 2 afdelingen zitten maar niet gestegen of gezakt zijn, moeten zich terug inschrijven in de afdeling van vorig seizoen.

Indien de ploegindex van de ploeg veel afwijkt van de ploeg welke vorig jaar ingeschreven was zal er herbekeken worden in welke afdeling deze terecht komt. Bij sterk gewijzigde samenstellingen mag je ons altijd contacteren om samen te bekijken in welke reeks jullie best inschrijven.

Als een ploeg daalt, geldt er geen uitzondering op de regel van het maximale individuele klassement. Dit betekent dat indien een ploeg welke niet je eerste ploeg is daalt, bepaalde klassementen niet meer in deze ploeg zullen kunnen aantreden.

« Terug