Schrijf je nu in voor de opleiding tot referee

Officials

Schrijf je nu in voor de opleiding tot referee

Samen met Sport Vlaanderen streeft Badminton Vlaanderen naar professionaliteit en kwaliteit in de sport. Een van de belangrijke parameters is een gedegen opleiding voor officials en een hoge participatie van actieve officials over het hele sportlandschap.

De referee heeft een belangrijke functie binnen Badminton Vlaanderen, jij bent diegene die op elk tornooi alles in goede banen leidt zodat elke deelnemer zijn sportieve kansen op een faire manier kan wagen! Voor je club ben je een bron van informatie op het vlak van spelregels en reglementen bij wedstrijden, tornooien en competities.

Daarom organiseert de WFC Badminton Vlaanderen in het seizoen 2023-2024 een opleiding tot referee. De opleiding bestaat uit een gedeelte theorie, een gedeelte praktijk en een examen. We organiseren de opleiding in lijn met jouw profiel en ervaring.

 

De opleiding referee draagt bij tot de persoonlijke ontwikkeling van een individu en zal talenten zoals leadership, organisational skills (oa planning), people management (bv omgaan met spelers en coaches), verantwoordelijkheidszin, mentale veerkracht, stress management (bv situaties op de baan) en objectiviteit verder ontplooien onder begeleiding van ervaren mentors.

 

Inschrijven

Stuur je gegevens (naam, adres, e-mail, lidnummer, club en motivatie) naarjulien@badmintonvlaanderen.be tegen ten laatste 20 januari 2023.

Om het juiste profiel van elke kandidaat te kunnen opstellen, willen we je tevens vragen naar je motivatie om de opleiding referee te starten en naar je eventuele ervaring als umpire, wedstrijdleider of organisator van tornooien.

 

Tarief opleiding 

100€ per deelnemer 

 

 

Alle verdere info vind je hier.

 

 

« Terug