Badmintonkamp door Blauwput Omnisport & BC Dijlevallei

Jeugd

Badmintonkamp door Blauwput Omnisport & BC Dijlevallei

Blauwput Omnisport en Badmintonclub Dijlevallei organiseren een badmintonkamp tijdens de paasvakantie, van 10 tot en met 14 april 2023.

 

Praktische details van de badmintonkamp

Deze stage gaat door tijdens de 2de week van de paasvakantie in het Sporta-centrum in Tongerlo.

We vertrekken op paasmaandag 10 april omstreeks 8 uur aan de Sporthal van Kessel-lo en zijn terug in Kessel-lo op vrijdag 14 april 2023 in de vooravond.

Bedoeling van dit kamp is een badmintonstage aan te bieden aan jongeren, zowel beginners als gevorderden, waar elke dag enkele uurtjes (ruim 4 uur) badminton centraal staan.

De prijs bedraagt 340 euro voor deze vijf dagen. Overnachtingen, ontbijt, warm middagmaal, avondmaal en de vele sporturen en talrijke andere activiteiten zijn  inbegrepen in het tarief.

De voorgaande jaren was er een uitstap naar Bobbejaanland, gaan bowlen, karten, bmx, zwemmen, schaatsen, lasergamen, bounce-ball enz

De sport-dag start steeds om 8 uur ‘s morgens met een stevig ontbijt en eindigt rond 22 uur ‘s avonds en is gevuld met alle boven vernoemde activiteiten en uurtjes badminton.


Voor wie?

Iedereen is welkom tussen 6 jaar en 19 jaar, zowel beginners als gevorderden. Een talentgroep in het kamp wordt opgezet zodat iedereen training krijgt volgens niveau.

Graag sporten en badmintonnen staat centraal! 

Je krijgt minimum 16 uren badmintonles om je techniek, je spel en je tactiek te verbeteren.

 

Begeleiding & training

De trainingen badminton worden gegeven door verschillende trainers van de badmintonclub. Ook Rudy Niclaes is van de partij om alle sportieve en extra-sportieve activiteiten te begeleiden en de jongeren bij te staan tijdens hun sportieve of andere ontspanningsmogelijkheden.

 

Nog meer info?

Verantwoordelijke Badmintonkamp: Rudy Niclaes
Telefonisch: 0494512805 (liefst na 18 uur aub) of blauwputbad@hotmail.com Verantwoordelijke Blauwput: Kaat Stroobants via blauwputbad@hotmail.com Verantwoordelijke Dijlevallei: Stefaan Destoop via stefaan.destoop@dijlevallei.be

 

 

Schrijf je hier in.

 

« Terug